KWS89 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Siema! Złożyłem se kompa(za aż ok. 500 zeta) powered by Sempron 2800+ i płytka GIGABYTE 8KVT800 Pro. Niestety ale zabrakło mi kasy na porządny cooler i mam stardardowego i dużą temperature(wina i coolera i obudowy) I tak pomyślałem o rozwiązaniu tymczasowym- softcooler. Moze ktoś ma jakiś pomysł jaki to ma być programik. Pozdrawiam Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) Cpu Cool? mozesz go pobrac z mojej stronki jak nie znajdziesz http://tweak.xt.pl ps. gigabajty zawyzaja temperature;) Edytowane 11 Lipca 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 cpucool sux. s2k bo 1) freeware 2) small 3) non problem shit :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 cpucool sux. 1541307[/snapback]bez roznicy wszystkie dzialaja na tej samej zasadzie;P a kto powiedzial ze cpucool nie jest freeware;PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Ja ściągłe takie cos i miełe temperature o 4 stopnie nizszą, ale jak grałem to miałem taką samą jak bez tego... (szajs) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Ja ściągłe takie cos i miełe temperature o 4 stopnie nizszą, ale jak grałem to miałem taką samą jak bez tego... (szajs) 1541430[/snapback] A czego oczekiwales. To dziala wylaczajac nieuzywane czesci procka. Jak go katujesz w grze to wykorzystuje wszystko co ma i nie ma czego wylaczac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 jak przedmowca. software dziala przy niskim uzyciu proca. a jak chcesz w stresie nizsza temperature to rozgladaj sie za rozwiazaniami hardwareowymi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 A poza tym winda xp, 2k i czasami 98 nawet, ma programowe chłodzenie wbudowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 I własnie temu moim zdaniem się nieopłaca tego programu, bo jak proc jest obciążony to jest cieplejszy i wtedy go nie chłodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 podstawa to dobra pasta! nie mow ze uzyles tej naklejki z boxowego qlera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Wóódka z cz..cz..czerwoną nalepką :wink: Tak, niestety niemiałem niczego pod ręką oprócz tego(ale się zmieni, wszystkow swoim czasie- najpierw długi trza dla ojca oddać :mad: ) Softcoolery są do bani, ine działają, albo ja za intensywnie używam kompa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Na pewno poprawi sytuację pozbycie się tego świństwa, które jest naklejane na boxowych radiatorach Semprona i potraktowanie rdzenia Arctic Ceramique. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Mam sempka pod S.754 z metalowym kapturkiem :wink: Ale w najbliższym czasie poważnie pomyśle nad pastą B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) a nie lepiej kupic jakis normalny cooler za 35zl? chyba tyle jeszcze masz? ;-) Edytowane 12 Lipca 2005 przez -Paluch- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Stan mojej kieszeni wynosi -430zł :wink: Uwieżcie, żebym miał a co to bym już dawno kupił Pentagrama AlCu80QF(czy jak mu tam), mam w domu strzykaweczke pasty sprebrnej którą można wykruszyć młoteczniem :wink: - wiek ok 2,5 roku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...