TwoFace Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 WItam, opisywałem mój problem w temacie dotyczącym dokładnie tego samego dysku, ale nie zostałem zauważony, więc niestety tworze osobny temat( zalezy mi na rozwiazaniu tego problemu) .. mam mały problem z dyskiem samsung 160GB SATA II HD160JJ mam Plyte DFI lanparty ultra-d i po podłączeniu dysku i uruchomieniu kompa dysk zamias sie odpalic na sata II jest wykrywalny przez bios jako Sata I 133 Trzeba To jakos Oddzielnie Konfigurować, niestety nie orietuje sie w tym temacie więc jesli wiecie cos na ten temat to bardzo proszę o podpowiedz. odrazu mowie ze dysk chodzi bez zworki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 DFI lanparty ultra-d to nforce3? bo tylko nforce4 pozwoli Ci uruchomic SATA II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoFace Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Przepraszam za niescisłość ale moja plyta to DFI UT NF4 ultra-d ,,, i jest ona jak pewnie wszyscy wiedza na Chipsecie NVIDIA nForce4 Ultra :) czekam na dalsze sugesie :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...