wojto19a Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Czy ktoś zna może hasło administratora w systemie Windows XP?? Kiedy próbuję naprawić system poprzez reinstalację pyta mnie o hasło administratora systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0zi Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 haslo zna ten, co instalowal system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Czy ktoś zna może hasło administratora w systemie Windows XP?? Kiedy próbuję naprawić system poprzez reinstalację pyta mnie o hasło administratora systemu. hasło jest takie jakie sam mu nadałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 LOL tylko ty znasz haslo... sproboj puste pole :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 OK! THANX!!! Sorki za tak głupie pytanie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 te Saddam ty tam lepiej chowaj te bomby chemiczne a nie tu hakerujesz siostrze windowsa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 :) Jak już mówiłem nie mam bomb ani biologicznych ani chemicznych :), jestem biedny i bezbronny, a po za tym wszyscy uwzieliście sie na mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...