Locoroman Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Cze mam problem z sterownikami do Radeon'a 9200 128Mb. Instaluje sterowniki Catalyst ver 5.6 z CCC (nazwa instalki:5-6_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_23864). I niestety po ponownym uruchomieniu kompa przy uruchamianiu CCC z autostartu wyskakuje mi taki komunikat jak na załączonym scrennie. Teraz jade na Omegach ale... teraz wyrzuca mnie z gierek(crash exit) albo w AA debug coś tam;[p Niewiem może jest to spowodowane że teraz jest ciepło i sam orginalny radiator nie urabia już;[ppp(to co do exitów w grach). A o co chodzi z tym Catalyst ver 5.6 z CCC to niemam pojęcia. Robiłem reinstalke XP i nic niedało;]p HILFEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! Z góry fenks;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 wydaje mi się, że musisz zainstalować biblioteki microsoft .net spróbuj zainstalować sterowniki bez media center czy jak to się tam nazywa - te powinny działać ok i nie wymagają tego ustrojstwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 You must have Microsoft .NET Framework installed prior to downloading and installing the CATALYST Control Center Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...