aiki Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Mial ktos moze doczynienia z tymi głośnikami?? Wiem że nie są wybitne, ale kosztują 189 zł i maja subwoofer drewniany (co prawda tylko 5W). Kilka osob mnie się o nie pytało a ja po prostu nic nie moge o nich powiedziec :( Uprzedze odpowiedzi że lepiej kupic głośniki za 500-600 zł dla niektórych ludzi naprawde liczy się kilka złotych i oni na pewno nie kupią inspire 5300 lub czegoś lepszego strona dystrybutora http://www.manta.com.pl/serwis/hardware/pc...cglosniki51.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Takie głośniki to pomyłka. 5 bzyczków i jeden tzw. "subwoofer", który ten "sub" ma chyba tylko w nazwie. Basów na tym nie usłyszysz, a jeśli już, to będzie to tylko jakieś beznadziejne dudnienie. Przebadałem troszeczkę rynek takich zestawików, bo chciałem sobie kupić jak najlepszy zestawik za przystępną cenę. Mogę powiedzieć, że zdecydowałem się na zestaw firmy Kinyo (R-565) za ok. 400zł (po znajomości ;) normalna cena to ok. 480-500). 40W subwooferek + 5x5W satelitki, pilot 8) Zestawy Creativa za podobną cenę mają zdecydowanie gorsze parametry. Co prawda R-565 nie mają wbudowanego dekodera Dolby, ale co za problem, jak ma się SB Audigy albo Live! 5.1? Głośniczki chodzą jak marzenie. Zdecydowanie odradzam zakup, jaki sugerujesz. Tyle na dziś. Pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 ja powiem tak wejdz tutaj http://www.subwoofer.itt.pl/index.php poczytaj na jakiej zasadzie dzialaja glosniki i jakich obudow i wzmacniaczy potrzebja skup sie na Qtc bedziesz wiedzial czego sei spodziewac po tych "głosnikach" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...