MichalP [xsrx] Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Wlasnie ukonczylem budowe nowego paneliku do wentyli.. Wlaczniki jak widac... Potencjometry 220om 2W i do nich rezystorki 5W 68om co daje mi pelna i plynna regulacje obrotow od zera do 12v jeden wlacznik podwojny odpala pompe i kompa więcej fotek (zla jakosc niestety bo to cam komputerowy a nie cyfrak)TUTAJ stara kieszeń sie przydala :) trzeba bylo ja nieco pokroic :)) gora i dol zmontowane na stale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 No nieźle nieźle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 te niewyraznie dzorki to jacki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Fajne :) Ile cie to kosztowalo? Wypasiony panelik Dyskusja na Tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 stara kieszen 0zl 1 metr 12 zylowego kabla hymm 3 zl 3 kable jack (gniazdo->wtyczka) po 5 zl od sztuki 4 potencjometry i 4 rezystory hymm okolo 7 zl od pary (www.cyfronika.com.pl) 5 wlacznikow okolo 4 zl za sztuke 5 diodek po 30gr 10 rezystorkow do diodek po 30 gr ------------- w przyblizeniu 65-70zl kosztow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Super 8) ale ... ale po co ci wyłączniki jak mówisz że masz płynną regulacje od 0v-12v ? Możesz wstawić jakiś schemat tego regulatora napięcia ? bo mnie to intersuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 w sumie dosc wygodne bo "pstryk" i wentyl wylaczony :) jak zapalam kompa to sie czuje jak kierownik rakiety hyhyhy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 to podobnie jak ja jak odpalam kompa z fc ;) wpierw trza poczekac az odpwoiednie cisnienie wytworzy sie w skraplaczu i freon sie skropli- pierwsze dzwieki kropelek freonu wrzacych w parowniku to oznaka ze trza juz wlaczac ;) xsrx- podobnego fanbus'a tylko bez wyjsc sluchawkowych zrobilerm sobie w chyba 98-99r kiedy chlodzilem kompa powietrzem i peltierami (gdzie ten PII 400 @ 560 z peltami chlodzonymi powietrzem z 2 modowanymi turbinami po 11000 rpm ktore co 2 miechy trza bylo wymieniac bo lozyska sie rozpuszczaly :P :mrgreen: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Nieźle, podoba mi się, nawet bardziej niż te wszystkie HardCano itp. Nie ma to jak ręczna robota :mrgreen:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...