straw Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Niedawno zaczeły mi się pojawiać smugi na monitorze. Wszyscy chyba widzieli jak w telewizji pokazywany jest ekran monitora to widać paski przemieszczające się po ektanie, natomist ja mam coś podobnego lecz to są lekkie smugi widziane dopiero na piałym lub jasnym tle jak np.jasna kolorystyka forum.Czy to jest objaw starości monitora , w sumie ma on już 3 lata , raczej wykluczam sterowniki od grafy bo na Catalystach i Omegach jest to samo ? Monitor od początku swojego działania pracował w rozdzielczości 1024 na 768 i o odświeżaniu 85 Hz. Co mogło to spowodować ? Z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 ja miałem cos podobnego (dziwne kolory wokół ekranu) , mam samsunga i oddałem na gwarancje (problem okazało ze uszkodzona jest uklad sterujacy kolorami) i juz nie mam dziwne kolory :). sproboj oddac na naprawe albo kup nowy monitor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...