Kosher Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Zwiekszylem napiecie na procku do 1.8V ale okazalo sie ze moje pamieci wytrzymuja tylko do 168Mhz. W zwiazku z tym udalem sie na gielde komp. zeby kupic sobie jakies DDR-y 2700 ale nikt takowych nie mial. Cholera skad mam wreszcie sie dowiedziec na ile wykrece swoj procesor. Taka spontaniczna nasuwa mi sie konkluzja. Jak nie urok to sr*****!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Zwiekszylem napiecie na procku do 1.8V ale okazalo sie ze moje pamieci wytrzymuja tylko do 168Mhz. W zwiazku z tym udalem sie na gielde komp. zeby kupic sobie jakies DDR-y 2700 ale nikt takowych nie mial. Cholera skad mam wreszcie sie dowiedziec na ile wykrece swoj procesor. Taka spontaniczna nasuwa mi sie konkluzja. Jak nie urok to sr*****!!! Na giełdzie nie mieli DDR333? :) To co to za giełda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Slaska DOKP obok spodka. Zasrane (dzisiaj) Katowice! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 hihihhihi pamietam dobrze jak jakies 9 miesiecy temu probowalem kupic tam paste termoprzewodzaca :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Slaska DOKP obok spodka. Zasrane (dzisiaj) Katowice!Heh, najgorsza gielda w Polsce. Kiedys to byla gielda w Katowicach w starym teatrze -hmm [rozmarzony] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 hehe najbardziej to mnie dobija czekanie w tej kolejce przed gielda - 45 minut w du**e :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...