KGB Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 ++++++++++++++ wyprawa krzyzowa :mur: JA mam pytanie kto komu w tym watku cos wciskal? inaczej : kto na sile proboje sprzedac AMD - raptem dwa przyklady sprzetu ,jak ktos cos kontaktuje to popatrzy i policzy jezeli nie jest w stanie przyjac do siebie jakis faktow to przeciez nie problem piszacych co do grania w 1600x1200 to ja zapytam na jakim telewizorku? bo jak w 60Hz to oczu zal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 panowie spokojnie... szkoda nerwów Sam ostatnio jestem za AMD :lol: ale w moim domu praktycznie zawsze gościło AMD + INTEL Przyznam, że jeśli komp ma być do wszystkiego to DC będzie bardzo dobrym rozwiązaniem... ale nie ma róży bez kolcy :? niestety jest to droga maszynka, jeśli chcesz zjechać z ceny to poprostu kup tańsze ramy LINK już jest 500 zł... możesz jeszcze uciąć troche kaski na grafice :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) EDIT: Szkoda gadać.... Edytowane 21 Lipca 2005 przez Bartek-83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 coraz weselej sie tutaj robi... :lol: :lol: (vide zetto) @do coniektorych zejdzcie w koncu na ziemie i przestancie mydlic oczy cenami bo normalnie sluchac sie nie chce. Zyjecie dalej w latach 90ych gdzie intel byl glownym monopolista na rynku i on narzucal ceny? Geezas co za ludzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...