Skocz do zawartości
spavatch

Najlepszy cooler - cena nie gra roli

Rekomendowane odpowiedzi

Co do WC z Disco-Tech to powiem tylko tyle że Pompa Wodna P1 do najcichszych nie należy. Ja tam w każdym razie bardziej wolał bym w nocy słuchać V7+ na HIGH niż tej pompy.

Faktycznie masz ta pompke ze masz o niej takie zdanie? Nie uwierze w stwierdzenie ze jest glosniejsza od Tt V7+! W koncu tam siedzi AquaSzut wiec nie nalezy pod wzgledem halasu do "turbin".

Radze blok z Disco-Tech + Pompka Eheim 600 + Nagrzewnica od lublina Koszt koło 300-500 Efekt zajbisty

Tak, a zmieszcze takie cos do kompa? Chlopie, to ma mi sie zmiescic do budy wszystko a nie zajmowac pol mieszkania (nie, nie myle pojecia chlodnicy od Lublina z nagrzewnica od Lublina). To ma byc zwarta, szczelna konstrukcja ktora nie bedzie mi pluc woda na lewo i prawo gdy wezme kompa pod pache i pojde do kumpla... :? Dlatego zestaw DiscoTech zdobyl moje uznanie, przynajmniej jesli chodzi o sam projekt.

Wie ktos moze z czego jest ta chlodnica zrobiona? jezeli z aluminium to troche droga jak na 190 zl... to bym juz wolal 4x wieksza od Mate'a, cala miedziana, za 250...

Wciaz prosze o jakies sugestje czy obserwacje dotyczace w/w zestawu.

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam ThermalTake Volcano 7+ . Mam i jestem bardzoo zadowlonyyy... :lol:

W 100% Cię popieram też go mam i jestem baaardzo :mrgreen:
no a ja mam WC (gowniane bo narazie <span style="color:red;">[ciach!]</span>iane ) ale MAM WC

hehhe jak to dumnie brzmi a najlepsze to sa miny ludzi COOOOO jak woda w komputerku

hehhehe :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Link do recenzji VOLCANO 7+:

:arrow:  http://www.tweak.pl/artykul/volcano7plus?P...4d49ca2b3057c3e

Nic dodac, nic ujac. :wink:

Volcano 7+ to po prostu za te pieniadze najlepszy Cooler na rynku, i teraz faktycznie nic dodac nic ujac!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...