Kaeres Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Totalnie sie nie znam na aparatach fotograficznych i prosze o zidentyfikowanie tego aparatu. Jakie sa jego mozliwosci w skali: slabe, niezle, dobre, swietne, profesjonalne. Sony z allegro Ile jest wart ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaś25 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Totalnie sie nie znam na aparatach fotograficznych i prosze o zidentyfikowanie tego aparatu. Jakie sa jego mozliwosci w skali: slabe, niezle, dobre, swietne, profesjonalne. 1542327[/snapback] moja oecena 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Nie myslcie przez pryzmat pro aparatow za 3k pln ! W porownaniu do ceny jak on wypada (oczywiscie najpierw mi powiedzcie ile jest wart). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaś25 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Nie myslcie przez pryzmat pro aparatow za 3k pln ! W porownaniu do ceny jak on wypada (oczywiscie najpierw mi powiedzcie ile jest wart). 1542358[/snapback] dąłbym za niego max 200 może 250 zeta :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Totalnie sie nie znam na aparatach fotograficznych i prosze o zidentyfikowanie tego aparatu. Jakie sa jego mozliwosci w skali: slabe, niezle, dobre, swietne, profesjonalne. 1542327[/snapback] TO JEST JAKIS PIC NA WODE Nie ma nigdzie takiego aparatu, jak dla mnie to najlejka sony na gorze, na jakiejs zabawce. Zadnego opisu aparatu. 100zl wyrzucone w bloto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) Nikt tego wcześniej nie napisał więc ja to robię. Keares czy tobie chodziło o zwykły aparat na kliszę fot., bo taki właśnie jest w tej aukcji. Edytowane 12 Lipca 2005 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Tak, koniecznie tradycyjny na klisze. Chce cos kupic bo zona sie upiera, ze pstrykam fotki aparatem z S65 i ze krece kamerka, a nie mozna poogladac zdjec normalnie w reku. A nie bede wydawal na jej zachcianki kilkastow czy tysiecy. I tak chodze po allegro, patrze na tego Sony. Wyglad dosc profesjonalny i cena wywolawcza niezla. I teraz do znawcow przychodze z pytaniem czy moge liczyc, ze ten aparat jest wlasnie wart ze 100pln i ze robi zdjecia tak zeby moznabylo twarz rozpoznac (zartuje oczywiscie, chce aby fotki wychodzily w miare normalnie jak z aparatow automatycznych niskiej klasy ale nie jednorazowki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Za 150zł dostaniesz nowego zenita na jakimś targowisku, na pewno będzie o niebo lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Tak, koniecznie tradycyjny na klisze. Chce cos kupic bo zona sie upiera, ze pstrykam fotki aparatem z S65 i ze krece kamerka, a nie mozna poogladac zdjec normalnie w reku. A nie bede wydawal na jej zachcianki kilkastow czy tysiecy. I tak chodze po allegro, patrze na tego Sony. Wyglad dosc profesjonalny i cena wywolawcza niezla. I teraz do znawcow przychodze z pytaniem czy moge liczyc, ze ten aparat jest wlasnie wart ze 100pln i ze robi zdjecia tak zeby moznabylo twarz rozpoznac (zartuje oczywiscie, chce aby fotki wychodzily w miare normalnie jak z aparatow automatycznych niskiej klasy ale nie jednorazowki). 1544499[/snapback] Nie kupuj tego mam to cos w domqu wykonanie jest tak tandetne, obiektyw jest plastikowy tak samo soczewka aparat jest bardzo lekki wykonany z najbardziej tandetnego plastiku jest jakas rególowana przesłona króca krzywo sie domyka :lol: a naklejka sony to standart tez to mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomize Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) jesli chodzi o jakies aparaty z mf to polecam pentaxy me super, praktiki ltl lub mtl a z af to nikon f60 (tego kupiłem za 400zyli na allegro)... Edytowane 17 Lipca 2005 przez randomize Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...