djwafel Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 mam na pulpicie plik WUUP, którego ściągnąłem z neta i miał działać jako program do oglądania TV ale nie chodzi i teraz nie mogę go usunąć! pisze, że plik jest używany przez inny program ale gdzy włacze menadżera zadań i procesy nie ma nic o takiej nazwie! próbowałem wyłaczyć wszystkie procesy mojego użytkownika i pozostawiłem tylko procesy systemowe i explorera i nadal nie chce się usunąć! pomóżcie jak się pozbyć jego! z góry wielkie dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 W trybie awaryjnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Wylacz tez explorera i dopiero usun, albo uzyj killbox'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 total comanderem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) Tak jak ktos juz wspomnial sprobuj w trybie awaryjnym. Mozesz tez zaniesc dysk do kumpla i u niego usunac. : ) Edytowane 12 Lipca 2005 przez jounin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebranox Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 albo uruchomic wiersz polecen.... albo wlozyc dyskietke startowa z win98 i w dosie go usunac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...