kanurwa Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Składam sobie kompa :D P4-2,4GHz i zastanawiam sie na ww płytką tylko gdziesz czytałem, że ma problem z DDR 333. Co sądzicie o DDR PC-333 Major? No i na koniec jaki dobry wiatrak polecacie na tego procka i do ilu stabilnie udało się komuś go podkręcić. Zastanawiam też się nad grafem Gainwarda Power Pack Ti-4200 Ultra/650 TV/DVI GS. Proszę również o opinię i porady o podkręcianiu tego sprzetu. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Opcja SZUKAJ. Link do wczesniejszych topicooff: http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?p=1484...02887abb#148435 Mam te plytkie i ten procek i jestem zadowolony. Mozliwosci overclockerskie duze aczkolwiek za malo dzielnikooff pamiatek, jesli masz dobre pamiatki to mozna sie tym nie martfic. Ta plytka to IMHO swietna alternatywa dla Asus P4PE. Po zmianie BIOS'a nie ma problemu z dwoma modulami pamieci DDR333. Sam tego nie sprawdzalem bo nie mam 2 kostek RAMu ale poszukaj na forum, duuuuzo sie o tym pisalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...