Fidma Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) Witam, Mam problem w instalacji dochodzi mi tylko do kopiowania plikow po czym nastepuje pierwszy restart i znowu sie odpala instalator i tak w kolko :( Wiecie moze w czym lezy problem? Edytowane 12 Lipca 2005 przez Fidma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Przed 1 resetem wyciagnij plytke i wloz dopiero gdy o nia poprosi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) to wywala blad ze cos tam z partycja / same krzaczki to trudno powiedziec co dokladnie. A SuSe 9.3 chodzi bez problemu. P.S. Partycja byla formatowana i tworzona od nowa. Edytowane 12 Lipca 2005 przez Fidma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Jaki system plików ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Prawdopodobnie jednak jest coś nie tak z partycją. Ja bym skasował i założył ją od nowa fdisk-iem albo PQ Magic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 okazalo sie ze nadpisane byly 2 bootloadery i system wariowa. Dobrze ze mam Hirens Boot CD 7 to tym zestawem doprowadzilem dysk do porzadku :) Dzieki za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...