Skocz do zawartości
brunneriusgreyna

O Co Znowu Biega?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie forumowiczów Szanownych.

Już w miarę doszedłem do ładu z moim v9999LE, zmodowałem, niepodkręciłem, napięć nie zmieniłem najnowsze stery ze strony asusa zainstalowałem i wszystko, czyli gierki i 3dMark03 9789, 3dMark05 4368 i UWAGA UWAGA :mur: 3dMark01 8923!!!

O co chodzi???? Jezuuu toż mój stary kochany Gainward GF3Ti450 wyciągał lekko podkręcony 7893 niewiele, wiem :)

Ale żeby 6800le tak kulało :angry:

Wyniki w markach na sprzęcie z podpisu...

Edytowane przez brunneriusgreyna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie forumowiczów Szanownych.

Już w miarę doszedłem do ładu z moim v9999LE, zmodowałem, niepodkręciłem, napięć nie zmieniłem najnowsze stery ze strony asusa zainstalowałem i wszystko, czyli gierki i 3dMark03 9789, 3dMark05 4368 i UWAGA UWAGA  :mur: 3dMark01 8923!!!

O co chodzi???? Jezuuu toż mój stary kochany Gainward GF3Ti450 wyciągał lekko podkręcony 7893 niewiele, wiem :)

Ale żeby 6800le tak kulało  :angry:

Wyniki w markach na sprzęcie z podpisu...

1542453[/snapback]

Stary odpuść sobie Smarka 2001 skup się na 03 i 05 one w pełni wykorzystają możliwości Twojej karty.

Możesz jeszcze spróbowac odpalic smarka01 z wyłączonym AA i AF i sprawdzić jaki wynik ale ja bym to olał.

No i Celina też nie pomaga w osiąganiu dobrych wyników w 01.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Giery chodzą, mierzone Frapsem HL2 średnio 32FPS, NFSU2 39FPS, BF2 28FPS (bo procek do bani) wszystkie detale na maxa (poza BF2).

Próbowałem z różnymi serami od 66.xx do 72.xx niewielkie różnice na korzyść starszych sterowników ale nigdy więcej niż 8923 w 3dMark01. Łatdafak!! :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh Celek NW + 6800 "GT" = rekordy w 3D Mark 2001?? :blink: :lol: :lol:

kolego czego się spodziewałeś... po pierwsze ten proc Cię STRASZLIWIE hamuje w grach :/ a co dopiero w markach... odpuść sobie to i tyle :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj Miravo... Nie chodzi mi o bicie rekordów w markach, tylko o uzyskanie wyniku w 01 bardziej zbliżonego do 6800 choćby le a nie gf3Ti no nie :)

A odświeżanie mam wymuszone riva tunerem.

Pozdro

P.S. Wywalam 3Dmarki i wracam do RTW

Ps.Ps. Pozdro jeszcze raz :)

Edytowane przez brunneriusgreyna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi