Piotr K Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 A w kazdym razie wydawane w polsce. zauwazylem juz dawno ze wartosc merytoryczna testow w pismach komputerowych jest ogolnie rzecz biorac niska. Ostatnio na benchmark.pl pojawily sie informacje ze poziom sponsorowania tekstu przekroczyl poziom krytyczny. Tak wiec mam pytanie do was: Co Wy o tym sadzicie? Jakie macie przyklady, tak pozytywne jak i negatywne? Jakie macie spostrzezenia? Podejzewam co prawda ze i tak wiekszosc z was nie kupuje PPK, bo poco jak sie ma net :D. Ale moze cos ciekawego sie znajdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 powiem tak: najstraszniejsze jest chyba KS, chip (z tych ktore czytalem), mlo bledow jest w enterze (w wyjatkiem jakies brutalnych wpadek) a juz bardzo ladne sa PCWK i Pc kurier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Nic dodac, nic ujac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ja kupuje Entera Chipa i PCWK i mysle że jest to śmietanka polskich gazet o sprzęcie :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Jeszcze jakiś czas temu kupowałem CHIP'a, ale doszedłem do wniosku, że piszą go prawie same LoL'e ;) więc wstrzymuje się na jakiś czas kupowaniem tego niegdyś zajebistego czasopisma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ogólnie rzecz biorą to ze wszystkich najlepszy jest PCWK, ale ciekawą pozycją było (jest) ChipLAB - ale rpawie płakałem ze śmiechu jak czytałem Komputer Świat - takie rzeczy jak oni tam wypisują to jeden wielki LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 (...) ale rpawie płakałem ze śmiechu jak czytałem Komputer Świat - takie rzeczy jak oni tam wypisują to jeden wielki LOLClick tez niewiele lepszy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Clicka jeszcze moge zrozumieć-dla nich sprzęt to tylko dodatek do gier :). A KŚ to hm:-/. Coś dla very very początkujących. Ale potem już się na tym nie pociągnie :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ja niczego nie czytam z takich rzeczy.... od czego sie ma forum.purepc.pl co nie??????????? :P :) 8) :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Można i tak ale: a)gazete czyta się fajniej niż zlepek pikseli;) b)niektóre artkuły w gazetach są naprawde dobre c)nie chce nic mówić ale ci ludzie którzy teraz wypowiadają się na forum też umieli skądś tą wiedze posiąść i być może właśnie byhła to jedna z tych gazet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Zanim założyłem stałe łącze, to czytałem CHIPA, PCWK i SS - z oczywistych powodów - miałem limit 50 zł za tepse. Teraz przy stałce przestałem czytać CHIPA i PCWK, bo wszystko co tam pisze można znaleźć w serwisach HW, tak samo to co jest na CDekach można ściągnąć z netu Czasami jednak zdarza mi się kupić Chipa. SS przestał wychodzić, więc przerzuciłem sie na Clicka, bo jest tani, ma dołączoną pełna wersje gry, a opisy gier (pomijając ich styl) pozwalaja stwierdzic, czy gra jest dobra, czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 U mnie w domu czasami pojawia sie PCWK i Enter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 (...) ale rpawie płakałem ze śmiechu jak czytałem Komputer Świat - takie rzeczy jak oni tam wypisują to jeden wielki LOLClick tez niewiele lepszy :lol:tylko ze CLICK to nie gazeta o sprzecie ale z zalozenia o GRACH. A to co znajduje sie w KS to przechodzi loodzkie pojecie jak czytam to czasopismo to nie wiem czy smiac sie czy plakac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 KS jest do bani, ja czasem kupuje Chipa jak jade PKP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Tylko ComputerWorld ale to raczej pismo nie dla kazdego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Odkąd mam net to nic nie kupuję. Wcześniej - przede wszystkim Enter, rzadko PCWK. Wpadł mi też do rąk 2 razy PC Fomat, ale do gustu mi nie przypadł 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Ja kupuje: Komputer Świat Gry, Twój niezbednik i od czasu do czasu ENTER. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Tylko ComputerWorld ale to raczej pismo nie dla kazdego. Witaj Xon :!: :P "Kope lat" Cie nie bylo widac :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Ja mialem w budzie prenumerate CHIP - bardzo dobra rzecz. U kuzyna czytalem czasem KS (prenumerate mial) - raczej tylko z ciekawosci - na cala gazete moze 2-3 strony byly na poziomie mnie interesujacym - pozostale to dla poczatkujacych, teraz jakiegos Experta maja to mam pare numerkow tego - nawet niezle Jesli chodzi o ENTER to tam juz dosc poziom wysoki jest - rowno sobie leca - czasami czytam tytul arta i nie mam pojecia o czym mowa. PCWK tez dosc ciekawy - widzialem pare numerkow i nawet ok. No i ze mam mlodszego brata (11 lat) to CD Action dosc czesto w lapy wpadnie - ostatnio dosc duzo sprzetu maja itp wiec mozna poczytac. No i jakies magi na CD mozna znalezc i wiele innych wartosciowych rzeczy a do tego nawet jakas klasyczna, dobra gierka sie trafi... Ostatnio jednak (odkad mam net) to gazetki ograniczam do minimum, wole sobie @t-a sciagnac lub w sieci czegos poszukac - jest taniej, a student nigdy nie ma za duzo kasy, szczegolnie jesli chce kompa modernizowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Ja wiele lat temu na komputer expo kupiłem taki zestaw kilkunastu pism KS wraz z segregatorem i się nauczyłem obsługi komputera. Z tego pisma się o mp3 dowiedziałem itp. Później KS był za prosty ale nadal go kupowałem z sentymentu. Później CHIP, PCWK i podobne, chociaż kiedyś było bardzo fajne pismo .NET ale zbankrutowało :( Teraz czasem kupi CHIP albo PCWK a codziennie siedze na forum.purepc.pl . Zaczynając na KS widzicie na czym skończyłem. Kiedyś spotkałem się ze stwierdzeniem, że KS kupują tylko lamerzy a to do końca prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Od miesiecy nie kupiłeż żadnej gazety/czasopisma komputerowego i jakoś nie zamierzam. Po pierwsze skzoda kasy a po drugie to fakt jak taki CHIP pisał swoje artykuły ktore co jak co czesto były denne :/ Internet jest najlepszym czasopismem.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 SS :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Nic nie kupuje bo nie mam kasy. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 A ja kupuje Enter'a , Chip'a , PCWK, PC Format i CD-a .. Ja nie nawidze czytac z ekranu artykułow i nie robie tego!! A z tych gazet mozna sie fajnych rzeczy dowiedziec i troszku odprężyc na łóżeczku a nie tylko na fotelu przed kompem!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 dawno dawno temu kiedy mialem lat ~14 babci przynosila mi z pracy enter pcwk i computer worlda, sam dokladalem do tego kolorowe gazetki z cd (top secret, gambler ehhhhh ....lezka mi sie w oku kreci) to bylo za czasu kiedy moj 486dx/33 wystarczal na kazda giere... potem robil sie wolny... ale prasa byla ta sama, .... potem zaczalem rozkiniac sam... potem bylo potem... potem podpialem stalke i ŚWIAT JEST WIELKI i nie jestesmy osamotnieni! potem - znalazlem tweaka :-) :-) :-) w sumie niemal od początku na nim jestem choc nie zawsze bylem aktywny... dokladajac do tego nieporownywalnie bardziej fachowe recki i arty na necie - nie mam juz przyjemnosci z czytania gazet o kompach o grach tez gdyz sa w zasiegu szybicej nim wyjdzie gazeta ;-) wydaje mi sie ze ta historia jest dosyc typowa heh ;-) co do chipa to sie zgodze - niezle lole - jeszcze czasem mi babcia cos przyniesie :-) ale lepszy lolek - Panowie (i Panie:-) ) - miale w reku, juz nie pamietam jak to sie nazywalo , w kazdym razie wokolo promocji a'la riders digest krecila sie oferta na poradnik komuterowy - pierwszy numer byl gratis - o zesz ja cie psia k m w d p - ci to dopiero z poziomem pojechali w gore! - "twoj komputer sie zawiesil - nie panikuj" - tytlu "arta" "czasem zdaz sie ze komputer ogluchnie"..... itd jakich oni tekstow mogli w jedna strone nawsadzac !... oczywiscie obrazkowa instrukcj naciskania ctrl alt del moze ma ja ktos pod reka to zacytuje wiecej heh ;-) :-) to tyle :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 z komputerowych tata kupuje Chipa - taki sobie. Ja czasami sobie kupie Eksperta - jak dla mnie to jak KS dla amatora :D no i przestalem kupowac odkad mam stalke KS - Niezbednik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Witaj Xon :!: :P "Kope lat" Cie nie bylo widac :o Ekhm, Reed: Wysłany: 25 Lis, 2002 4:27 Kocham odgrzebane tematy, a to chyba rekord? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 ale lepszy lolek - Panowie (i Panie:-) ) - miale w reku, juz nie pamietam jak to sie nazywalo , w kazdym razie wokolo promocji a'la riders digest krecila sie oferta na poradnik komuterowy - pierwszy numer byl gratis - o zesz ja cie psia k m w d p - ci to dopiero z poziomem pojechali w gore! - "twoj komputer sie zawiesil - nie panikuj" - tytlu "arta" "czasem zdaz sie ze komputer ogluchnie"..... itd jakich oni tekstow mogli w jedna strone nawsadzac !... oczywiscie obrazkowa instrukcj naciskania ctrl alt del moze ma ja ktos pod reka to zacytuje wiecej heh ;-) :-) to tyle :-D Ostatnio też coś takiego było dodane do Gazety Krakowskiej. Mnie jedna porada rozwaliła Aby zwiększyć pojemność dysku twardego usuwaj często nie używane programy Jestem ciekawy czy tym sposobem będę mógł zwiększyć pojemność mojego WD800JB np do 120GB? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 ...a tak przy okazji, to ciekawą drogę przebył PCKurier, kupuję go od samego początku i jako jedyny chyba wyewoluował na naprawdę poważne pismo z gazetki będącej skrótem Entera... ...tylko Gamblera żal... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...