gatts Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) Mam starą płytę główną no i problem z biosem gdy odłącze zasilanie to resetuje sie, gdy komputer jest wylączony ale pod zaśilaniem to bios sie nie resetuje za to godzina tkwi w jednym miejscu jeżeli wyłączę komputer o 24:00 to następnego dnia włąnczając jest 24:01, kto wie o co chodzi? Dlaczego tak sie dzieje? Próbowałem z różnymi baterjami, przyciskaniem bateria, no a te styki są czyste wiec nie wiem co jest nie tak, pomocy! Edytowane 12 Lipca 2005 przez gatts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Wymien bateryjke podtrzymujaca pamiec biosu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatts Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Wymien bateryjke podtrzymujaca pamiec biosu :) 1542954[/snapback] wyraznie w poscie mam napisanie ze probowalem rozne bateryjki... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 a to przepraszam :), siedze w pracy i moglem byc rozkojarzony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...