Skocz do zawartości
merdok87

Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze windows xp włączał się mi normalnie !! Nie mam hasła i od razu ładnie wchodziło do Windowsa !! Dzisiaj po włączeniu kompa przed wejściem do Windowsa wyskoczył ekran logowania i pod moją nazwą użytkownika wyskoczyło: masz 1 nieprzeczytaną wiadomosć pocztową !! I musze teraz klikac żeby wejsc do Windowsa !! Pousuwałem wszytkie e-maile a dalej mi wyskakuje ten komunikat :/ Proszęo pomoc jak to usunąć !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panel sterowania->konta uzytkownikow->zmień sposób logowania lub wylogowywania upewnij się czy masz zaznaczone "użyj ekranu powitalnego"

1543132[/snapback]

Myślę, że nie o to chodzi koledze/koleżance ;) Po prostu chcę się pozbyć tego 'klikania' a nie ekranu z napisem "Zapraszamy". No ale niech sam/sama napisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie coś LINK

Nigdy mi nie wyskakiwało !! Ale dzisiaj mi wyskoczyło i z tymi nieprzeczytanymi wiadomosciami !! Pisze mi juz ze mam 2 nieprzeczytane wiadomości tylko że wszystkie e-maile usunąłem !! Przypuszczam że ten ekran wyskauje z powodu tych wiadomosci nieprzeczytanych (tylko że ja wcale nie mam e-maili) Jak zrobić zeby mi wchodził odrazu do Windowsa ??

EDIT: Jak zrobie tak:

Panel sterowania->konta uzytkownikow->zmień sposób logowania lub wylogowywania upewnij się czy masz zaznaczone "użyj ekranu powitalnego"

TO mi wyskoczy takei okienko podobne jak w Windows 98, a tego też nie chce !! Chodzi oto że jak włącze kompa to mi do windowsa ma wejść a nie jakieś ekrany z logowaniem !!

Edytowane przez merdok87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi