merdok87 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Zawsze windows xp włączał się mi normalnie !! Nie mam hasła i od razu ładnie wchodziło do Windowsa !! Dzisiaj po włączeniu kompa przed wejściem do Windowsa wyskoczył ekran logowania i pod moją nazwą użytkownika wyskoczyło: masz 1 nieprzeczytaną wiadomosć pocztową !! I musze teraz klikac żeby wejsc do Windowsa !! Pousuwałem wszytkie e-maile a dalej mi wyskakuje ten komunikat :/ Proszęo pomoc jak to usunąć !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Panel sterowania->konta uzytkownikow->zmień sposób logowania lub wylogowywania upewnij się czy masz zaznaczone "użyj ekranu powitalnego" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Ściągnij TweakUI (na dole link) pod Windows XP i zaznacz opcję w tym programie, która nazywa się 'Auto Logon'. Tweak UI: http://download.microsoft.com/download/f/c...wertoySetup.exe Co masz zaznaczyć: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Panel sterowania->konta uzytkownikow->zmień sposób logowania lub wylogowywania upewnij się czy masz zaznaczone "użyj ekranu powitalnego" 1543132[/snapback] Myślę, że nie o to chodzi koledze/koleżance ;) Po prostu chcę się pozbyć tego 'klikania' a nie ekranu z napisem "Zapraszamy". No ale niech sam/sama napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Tak, ale to właśnie ta opcja :) Determinuje ona czy pojawi się ów ekran "zapraszamy" czy zamiast niego ekran logowania. Tak mi się przynajmniej wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merdok87 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) Mam takie coś LINK Nigdy mi nie wyskakiwało !! Ale dzisiaj mi wyskoczyło i z tymi nieprzeczytanymi wiadomosciami !! Pisze mi juz ze mam 2 nieprzeczytane wiadomości tylko że wszystkie e-maile usunąłem !! Przypuszczam że ten ekran wyskauje z powodu tych wiadomosci nieprzeczytanych (tylko że ja wcale nie mam e-maili) Jak zrobić zeby mi wchodził odrazu do Windowsa ?? EDIT: Jak zrobie tak: Panel sterowania->konta uzytkownikow->zmień sposób logowania lub wylogowywania upewnij się czy masz zaznaczone "użyj ekranu powitalnego" TO mi wyskoczy takei okienko podobne jak w Windows 98, a tego też nie chce !! Chodzi oto że jak włącze kompa to mi do windowsa ma wejść a nie jakieś ekrany z logowaniem !! Edytowane 12 Lipca 2005 przez merdok87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 No i czego chcesz jeszcze? Przeciez dostałes juz odpowiedz zeby włączyc automatyczne logowanie. I ZMIEN TYTUŁ TEMATU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merdok87 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 @ sgj odpowiedzi nie dostałem !! Odpowiedz znalazłem sam dzięki AAF !! Jedna opcja niżej była moim rozwiązaniem :D LINK Dzięki za pomoc !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...