goldenSo Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Dla tych co szukają firmy kurierskiej :lol: RABEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Doskonała reklama... ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 To ja dorzucę coś do kompletu: http://www.antystolica.cyberkot.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) http://www.antystolica.cyberkot.net/nie działa :cry:, to pierwsze bomba, gość chyba i tak ma nerwy jak postronki, bo gdyby mi po kilku dniach zadzwonili z tekstem "towaru nie odebrali z miejsca załadunku", to chyba przez długi czas nie usłyszeli by jednego parlamentarnego słowa :D Edytowane 13 Lipca 2005 przez ygbd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) Szfak, wczoraj jeszcze stronka śmigała. :huh: Update: KOPIA STRONY Edytowane 13 Lipca 2005 przez NAZIR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 To wcale nie jest tak bardzo zabawne. Nie macie pojęcia ile ja się musiałem naużerać jak mi muchnęli towar z przesyłki z Angli :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 kurier kurierem :] Nie ma to jak zakupy w komputroniku trochę się rozjechało - jeszcze ze starego forum,, pisane w 2002, w wieelkiej złości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Kurna właśnie odebrałem dostawę i znowu ukradli towar. Cholera mnie weźmie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 tzn skad jak gdzie kiedy co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Rąbneli najprawdopodobnie w magazynie przeładowczym już w Polsce. Brakuje mi Takiego czegoś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...