Skocz do zawartości
Certino

Doradzcie Co Wybrać.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zastanawiam sie nad wyborem komóreczki. Co byście polecali z tych 3: SE K700i, Motka E398, Siemens SX1. Co prawda cieżko porownywac sx ! z tamtymi bo sx1 na symbianie, ale poradzcie cos.

1543158[/snapback]

1. Miałem w rekach i sobie chwale

2. Wolna jak cholera :mur: nie polecam

3. Nie miałem w rękach to sięnie wypowaidam

Stawiam na 1 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Zastanawiam sie nad wyborem komóreczki. Co byście polecali z tych 3: SE K700i, Motka E398, Siemens SX1. Co prawda cieżko porownywac sx ! z tamtymi bo sx1 na symbianie, ale poradzcie cos.

1543158[/snapback]

Przeczytałem cały temat i nic nie znalazłem na tema motki e398, o 2 pozostałych cos tm było

A co do tej motki faktycznie jest az tak wolna ?? Moj poprzedni fon to CX65 ?? jak w porownaniu do niego ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałem cały temat i nic nie znalazłem na tema motki e398, o 2 pozostałych cos tm było

A co do tej motki faktycznie jest az tak wolna ?? Moj poprzedni fon to CX65 ?? jak w porownaniu do niego ??

1543378[/snapback]

Miałem motorole przez 4 miechy naprawde wolna jak cholera i się jej pozbyłe bo kupiłem siemensa sl 65 fajnyale spzredałem 3 tygodnei temu na allegro. Co do cx 65 sto razy lepszy od motoroli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e398 jest wolna ale z nowym softem 95R nie jest juz tak zle, jej zalety to karta pamieci, super dzwiek, dobry wyswietlacz, bardzo dobra jakosc wykonania, wada to specyficzna obsluga do ktorej nie kazdy moze sie przyzwyczaic no i jest wolniejszy od k700i. sx1 to telefon z symbianem wiec mozliwosci duzo wieksze dodatkowo karta pamieci, odtwarzacz mp3, radio, wady: nie wygodna klawiatura, jakosc wykonania(tylna klapka) no i najwazniejsze niestabilny soft. k700i to calkiem niezly telefon, dobry wyswietlacz, obsluga, szybkosc, mozliwosci. wady to nie wymienna pamiec, czasem sie wiesza i nie wygodny do dluzszych rozmow. z tych 3 ciezko cos polecic zalezy do czego bedzie uzywany telefon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi