zibizeb Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) Dzień dobry. Ponieważ od niedawna mam kompa z procesorem Athlon 1200, bardzo serdecznie proszę o wskazowki jak i czy możliwe jest podkręcenie mego procesora.Bedę bardzo wdzięczny za dokładny opis jak to zrobić ponieważ nigdy tego nie robiłem i nie mam w tym żadnego doświadczenia. Z innych danych [podam że płyta główna to Chaintech 7AIA i BIOS Typ BIOS'u Award Modular Typ BIOS'u Award Award Modular BIOS v6.00PG Dziękuję z góry Edytowane 12 Lipca 2005 przez zibizeb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Szukaj!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Thunderbird'a to podkręcisz max na 1,4x GHz więc niewiele, a ryzyko duże przy braku umiejętności (szczególnie braku umiejetności SZUKANIA ) i na kiepskim MOBO, założę sie że zasiłke masz Codegena za 40zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...