Skocz do zawartości
RoyalC333

Iiyama Vision Master 450 19"

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Nabyłem używany monitor IIYAMA VISON MASTER 450 19". I... podłączyłem go przez kabel D-SUB. No i ma takie jakieś przebicie obrazu. Tzn, jak jest jakaś, np: kreska pionowa to obok, po jej prawej stronie jest kilka takich zanikający jak gdyby jej widm (nie wiem jak to Wam zobrazować). Nie wiem czy to normalne, może ktoś wie? I czy dało by coś jakbym podłaczył monitor przez przejściówkę do wyjścia na karcie graficznej DVI ? Pomocy!!

Pozdrawiam i prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Nabyłem używany monitor IIYAMA VISON MASTER 450 19". I... podłączyłem go przez kabel D-SUB. No i ma takie jakieś przebicie obrazu. Tzn, jak jest jakaś, np: kreska pionowa to obok, po jej prawej stronie jest kilka takich zanikający jak gdyby jej widm (nie wiem jak to Wam zobrazować). Nie wiem czy to normalne, może ktoś wie? I czy dało by coś jakbym podłaczył monitor przez przejściówkę do wyjścia na karcie graficznej DVI ? Pomocy!!

Pozdrawiam i prosze o pomoc.

1543377[/snapback]

NIE!!! Nie ma sensu tak podłączyć, bo to nie zadziała. :D DVI jest do cyfrowych monitorów, a ty chcesz do niej podłaczyć analogowe CRT??

A twój problem to niestety tylko serwis może rozwiązać. Nie obędzie sie bez naprawy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi