Trendzik Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 No właśnie, zamierzam kupić golarke elektryczną do twarzy , ponieważ ręczna maszynka do golenia, podrażnia moją skórę. Jakie firmy, i jakie modele polecacie. Pieniądze jakie mogę wydać to 200-250zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 W tej cenie polecam tylko i wyłącznie Brown-a z ruchomymi głowicami,głowicą. Sam używam i jestem bardzo z niej zadowolony modelu Ci nie podam bo jest ich dużo a ja kupiłem 2 lata temu ostrza się praktycznie nie stępiły , wcześniej miałem philipsa i nie byłem zadowolony ostrza szygko się teępiły pozatym nie goliła tak dokładnie , ale jak zwykle wybór należy do Ciebie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilou Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 W tej cenie polecam tylko i wyłącznie Brown-a z ruchomymi głowicami,głowicą. Sam używam i jestem bardzo z niej zadowolony modelu Ci nie podam bo jest ich dużo a ja kupiłem 2 lata temu ostrza się praktycznie nie stępiły , wcześniej miałem philipsa i nie byłem zadowolony ostrza szygko się teępiły pozatym nie goliła tak dokładnie , ale jak zwykle wybór należy do Ciebie 8O 1543669[/snapback] Zdecydowanie potwierdzam, tylko i wyłącznie Brown =) Sam posiadam, mimo, ze starszy model, a mój bujny zarost tnie gładko i miło =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Philips 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) Było już kiedyś o tym na forum. Poszukaj ;) [edit] O tutaj 8O klik klik I tu 8O klik klik Oraz tu :) klik klik B) Edytowane 12 Lipca 2005 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 a jaki model Brauna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 silkepil for łymen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 dobra, temat nieaktualny! Zamówiłem Braun FreeGlider 6610, chyba dobry wybór, ale się okaże 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Mam model 6620. Swietny wybor. Nie wiem czym sie roznia oprocz kolorystyka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Mam model 6620. Swietny wybor. Nie wiem czym sie roznia oprocz kolorystyka ? 1544348[/snapback] No ja też nie wiem. Ten model co ty masz już jest nie do kupienia. Dlatego wziołem właśnie 6610. Myslę że pomoże na moją podrażnioną skóre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Ehh, po prostu tylko zamienili produkty zmieniajac kolor trymera na srebrny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Ehh, po prostu tylko zamienili produkty zmieniajac kolor trymera na srebrny. 1544407[/snapback] Czyli mamy takie same można powiedzieć. A jak się sprawuje ?? Bo u mnie po goleniu się zwykłą maszynką zaraz wywala mi na twarzy jakieś badziewie. Dlatego postanowilem zainwestowac. Oczywiscie nie zmiescilem sie w przedziale cenowym takim który podałem wyżej, ale co tam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Masz u gory link do mojego tematu. Jestem jak najbardziej zadowolony i juz w zyciu sie nie bede golil nozykami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 ok, temat można zamknąć i usunąć, już wszystko wyjaśnione, i sprzęt kupiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Jak to jest z dokładnością golenia taką elektryczną maszynką w porównaniu do macha3? Mam ciemny, twardy zarost, przez co muszę się golić codziennie i zastanawiałem się kiedyś nad kupnem elektryka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 hmm chyba nie jest gorzej, tak czy siak przy elektryku trzeba miec talent zeby sie zaciac 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 No ja sam slyszalem ze jest lepiej, i ze ten model który ja wybrałem to goli bardzo dobrze. Ale zobacze jak się sprawdzi w praniu. Pytajcie Kaeres-a , on coś wie na ten temat 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 NIGDY maszynka elektryczna nie zgolisz zarostu tak jak nozykiem. Ale przy moim zaroscie potrafie sie tak ogolic, ze nawet jak reka pod wlos zrobisz to nic nie czuc wiec jest i tak super. I jezeli ktos ma szkole golenia tylko z wlosem to na pewno maszynka zrobi to dokladniej bo nozykiem pozostaje zarost (ale powtarzam - z wlosem bo pod wlos nic nie przebije nozyka). Jednak nozykiem to i duzo pracy i duzo odpazen, podraznien, itp. Oczywiscie maszynka nic podobnego nie ma. Jezeli juz jakis malkontent wyjedzie, ze po maszynce tez szczypie gdy woda po goleniu sie posmaruje to padne. Po kazdym nawet najmniejszym majstrowaniu kolo twarzy zawsze bedzie pieklo gdy woda kolonska przejedziemy. Ja jednak po goleniu elektryczna zauwazylem, ze przestalem korzystac z wody po goleniu i uzywam jej tylko sporadycznie bo po prostu nie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 bo pod wlos nic nie przebije nozyka Jesus Ty się pod włos golisz 8O a co do maszynki jak ktoś ma twardy i gesty zarost to Tym bardziej maszynka elektryczna tylko że wtedy to już co pół roku trzeba ostrzyć nożyki żeby sie dobrze goliło , ale biorąc pod uwage koszty pianki , plynu po goleniu , nożyków taki zakup dla kogos kto sie goli codziennie zwroci sie pewnie po roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Jesus Ty się pod włos golisz 8O a co do maszynki jak ktoś ma twardy i gesty zarost to Tym bardziej maszynka elektryczna tylko że wtedy to już co pół roku trzeba ostrzyć nożyki żeby sie dobrze goliło , ale biorąc pod uwage koszty pianki , plynu po goleniu , nożyków taki zakup dla kogos kto sie goli codziennie zwroci sie pewnie po roku 1546078[/snapback] Od kilku lat nie bo nie uzywa,m nozykow. Jezeli sie golisz z wlosem to na pewno maszynka lepiej Ci to wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OC_ Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Kup Brauna albo Philipsa nie ma nic innego wartego uwagi w tej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Kup Brauna albo Philipsa nie ma nic innego wartego uwagi w tej cenie 1546182[/snapback] Kto ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Mi się udało wyrwać ten model Braun 6610 , za 279zł na allegro. Miałem farta, bo w sklepach kosztuje ona 379zł. A ten typ co sprzedawał te maszynki, (zostały mu 3 sztuki) to już podniósł cene do 300zł !! Więc w cenie 279zł to chyba dobry zakup ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Mi się udało wyrwać ten model Braun 6610 , za 279zł na allegro. Miałem farta, bo w sklepach kosztuje ona 379zł. A ten typ co sprzedawał te maszynki, (zostały mu 3 sztuki) to już podniósł cene do 300zł !! Więc w cenie 279zł to chyba dobry zakup ... 1546281[/snapback] Swietna cena. Moja 6620 1,5 roku temu kosztowala ponad 400pln. Na szczescie to byl prezent 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Kto ? 1546236[/snapback] User do ktorego zadales to pytanie juz nie odpowie. Pojawil sie wczoraj na testowym, napisal posta i jego przynależność do grupy zmienila się na "banned". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Witam wszystkich. Chciałbym się zapytać jaką golarke najlepiej wybrać do kwoty 500 zł, mam na oku coś takiego Braun Flex XP II 5770, Braun Syncro 7505, ale sie zastanawiam czy nie kupić z płynem np. Braun FreeGlider 6680. Kiedys miałem PHILIPS HQ 642 i strasznie sie zawiodłem nie chcę popełnić podobnego błedu. Natomiast moim Mach3 nie mogę sie golić za często, najlepiej co tydzień, bo mam podrażnienia skóry. Proszę szybko o podpowiedzi, a co do linków wyżej to nie działają . Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Jezeli chodzi o ten plyn to jest to niestety tylko bajerek. Co prawda umilajacy golenie (bo tak fajnie chlodzi) ale czy ja wiem. Moze rowniez daje to, ze nie trzeba sie pozniej smarowac smierdzidlami bo juz podczas golenia ten plyn dezynfekuje. Pozniej oczywiscie mozesz go napelniac sam np. woda po goleniu. Nie kupuj tych badziewi PHILIPSA ponizej 300PLN. Sam mialem do przetestowania nawet lepsza golarke od tej 642, a i tak mnie prawie zrazila do kupna elektycznej golareczki. Albo kupujesz Lif&Cut albo te wodoszczelne ale to wszystko gruba kase kosztuje i nie wiem czy uda Ci sie cos kupic do 500PLN. Najlepiej te "slimakowe" bo swietnie gola, nie zacinaja, latwo sie je czysci (bo Freeglidery i ten Flex mozna myc pod bierzaca woda) i sa trwale (ja jej uzywam od pazdziernika 2003 i jeszcze nie wymienilem ani razu nozykow ani siateczki, a koszt takiego kompletu to z 60-70pln w sklepach). Czyli wydajemy na maszynke i mozna zapomniec o kosztach golenia przez 2-3 lata czyli prosciej mowiac zwracaja nam sie koszty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Dzięki wielkie za odpowiedź, ale jeszcze jedno pytanie. Jak byś miał wybrac miedzy: Braun Syncro 7505(cena 475-515zł), a Braun Flex XP II 5770(cena 250-409zł), którą byś łykał i dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) Kurcze, nie bede Cie sciemnial, przeciez nie widzialem tego nawet na oczy. Najlepiej wziac obie w reke i poogladac. Poczytam o nich na necie i updatuje posta... Nie placilbym za system czysczacy. Sam myje 5 sek. pod bierzaca woda i mam golarke czysta po ponad 1,5 rocznym uzytkowaniu. Jeszcze jest jakis nowy Cruzer http://allegro.pl/show_item.php?item=59314048 Ciekawa i tania. Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Też mam Brauna Freeglider 6610, już mam ją jakiś czas i jestem zadowolony 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...