Arczi2222 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) Witam Mam zamiar kupic od znajomego P4 3,00ghz prescot z Ht na podstawce 478 za 500 zl uzywany 8 miesiecy.Ale slyszalem ze te starsze wersje sie bardzo grzeja i sie slaba kreca . I teraz pytanie do znawców tematu , czy stepping i seria DO SL7E4 to dobry wybor ? Jaki byłby najlepszy ,i ile na jakim wykreciliscie? Edytowane 12 Lipca 2005 przez Arczi2222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 starsze wersje to sie northwood nazywały i: gorzej sie kreciły (tródno było wykrecić 4GHz. końszyły sie chyba przy 3,6) - wina technologii mniej sie grały trn procek to 'nowszy' - czyli precott: nazywany czesto presHOTtem ładnie sie kręcą (wyżej mozna dojść) imho niezły procek. warto ponegocjować cenę... wkońcu procek uzywany dosyć długo... chociaz cena w porównaniu ze sklepową jest dosyć atrakcyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 8 miesiecy temu to ja zakupilem swojego prescotta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 w sumie mój też tyle ma (kupiony na przełomie siepmnia/września) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...