duke48 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) Mój problem z BS zmusił mnie do podjęcia radykalnych zmian. Chodzi mi o kupno nowego dysku i grafy ale ... Czy istnieje pł. główna która ma wejście AGP pod grafe oraz wejście pod Serial ATA ? Poznieważ nie stac mnie na Karte z PCI-E tylko np. na R9800 PRO Szafirka. To mnie dręczy, ponieważ przy ECS'ie Via K7VTA3 to jest za słaby sprzet. Jedynie mi radek uciągnie. Przyszłościowo daje sie juz Serial ATA. Jeśli tak jestem gotów zainwestować w nową pł. główna dysk pod Serial ATA i grafe pod agp. Ale rodzi sie jeszcze nowe pytanie: Czy ta płyta ma socet pod Durona 1600 na którym jeszcze bym chciał jechać a pozniej mogłbym go wymienic na coś lepszego ... (+/- 1000 MHz w góre) ?? To są radykalne zmieny. ALe sa one przyszłościowe. Prosze o pomoc :) PS. Mam nową zasilke NeoTEC X3800 380 W czy bedzie pasować do tej pł. głównej oraz czy posiada ono wejście do dysku SerialATA ? Edytowane 13 Lipca 2005 przez duke48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Tu nie ma sie co rozpisywac, Abit NF7-SL i masz wszystko co trzeba. Zasiłka jak najbardziej powinna miec, a jak nie to sa przejsciowki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke48 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 czy ta płyta będzie odpowiednia: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=414249545f4e46375f53 A jak nie to prosze podać inną z PROLINE: http://www.proline.pl/shop.php?kat=P%B3yty+g%B3%F3wne+dla+AMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Ta co podales bedzie ok. Od SL rozni sie chyba tylko przejsciowka IDE -> SATA w komplecie i ukladem dzwiekowym. Niech ktos mnie poprawi jak jest inaczej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 @madek Nie trzeba Cię poprawiać :wink: @duke48 Sugeruję jednak zakupienie od razu Zalmanabo oryginalny wiatraczek na płycie po miesiącu nie da Ci żyć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...