SoltaR Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Pod czymś takim z chęcią zobaczyłbym 2x corsair XMS 3200 :wink: A pomiędzy takimi dwoma bloczkami 6xpelt 226 Watt 8) No ale do żeczy - czy ktoś jest w stanie wykonać takie RamSink`i ??? Pytanie to kieruje szczególnie do Mate`go :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Ale z tymi obrazkami namotałeś, ale już poprawiłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoltaR Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 no każdemu może się zdażyć :D A właśnie Lisku - jakiś ludzik z 4.max powiedział mi że masz "w testach" 2x120Watt peltki a oni mają mi zamienić muj podobno źle wysłany 94Watt na 120 - a powiedział że będzie to możliwe jak im zwrucisz te dwa :oops: :oops: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 no każdemu może się zdażyć :D A właśnie Lisku - jakiś ludzik z 4.max powiedział mi że masz "w testach" 2x120Watt peltki a oni mają mi zamienić muj podobno źle wysłany 94Watt na 120 - a powiedział że będzie to możliwe jak im zwrucisz te dwa :oops: :oops: :oops: Ehehehe :))) też mi sie machneli :) Pogadam i zobacze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 hehe wszystko juz widzialem no ale zeby pamiec woda... ! przesada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 8) :lol: NIOM ŁADEN ZECZY :o) ZA ILE $$$$$ :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 8O 8O 8O 8O Chcialbym cos takiego 8O 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...