Skocz do zawartości
Nexer

Enemy Territory: Quake Wars

Rekomendowane odpowiedzi

z tego co ostatnio przeczytałem na jakiejś stronie to QW ma nie mieć w ogóle tryby SP trochę dziwne posunięcie jak dla mnie.

Jak dla mnie to nie ma w tym nic dziwnego... Liczy się przecież w tej całej serji MP... Tam w sumie jest jakiś tam wątek .. ala rozwalić działka, itp. (oczywiście mowie o ET:W). Więc jak dla mnie może to nawet być 10 map idealnie zbudowanych :P + świetnie zormyślane proporcje obu przeciwnych ras, jakieś pojazdy no i grać grać grać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnosnie waszych obaw co do tego, ze bedzie duzy nacisk na gre pojazdami to jestescie w bledzie :) albo tylko producenci tak mowia. Ma byc nacisk na teamplay itp. a wozy beda tylko dodatkiem :) pozatym ET: Quake Wars sa kontynuacja ET! Zasady gry, rozgrywka itp. beda prawie takie same. Z reszta wejdzcie sobie na ta stronke: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,26,10544,3001 i przeczytajcie artykul. Bardzo ciekawy i wiele wyjasnia. Po przeczytaniu jego od razu zaczelem odkladac pieniadze, bo jest na co (i sadzac po screenach bede musial jeszcze dodatkowo naciagnac rodzicow na upgrade'a kompa :PP). Howgh! B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masakrycznie sie zapowiada, bedzie to platne rozumiem?

Nigdy jakos nie lubialem ET i tak z ciekawosci zajrzalem, a tu na silniku dooma3 i ogolnie calosc ;] moze byc ciekaiwee.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masakrycznie sie zapowiada, bedzie to platne rozumiem?

Nigdy jakos nie lubialem ET i tak z ciekawosci zajrzalem, a tu na silniku dooma3 i ogolnie calosc ;] moze byc ciekaiwee.

Nie lubiłeś ET bo lamiłeś :P!. A tak na poważnie to bedzie bardzo fajna sieciówka. Bedą pojazy itp. Problem w tym, że to nie kontynuacja ET bo prawdziwe ET 2 to bedzie RTCW 2. Bedzie to sie działo w realiach 2 wojny światowej a nie jak w QW w przyszłości. Niestety to już bedzie płatna gierka :E. Ja czekam własnie na RTCW 2. To biedzie dopiero prawdzie ET na nowym engu.

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hunter166 - to napewno widać po screenach :lol:

przeciez to bedzie druzynowy FPS - tyle, że w innych klimatach

ostatnio programiści piszą słabe gry o II WW i temat jest juz mocno wyeksploatowany

zresztą tak naprawde nie ma żadnej bardzo dobrej, realistycznej i poprawnej historycznie gry umiejscowionej w tym okresie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oficjalnej wiadomości nie ma ale demo podobno ma wyjść jeszcze przed Quakeconem :)

Takie info podaje forum Battlefielda ;)

podaj namiary :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi