nrl Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 a fajnie by bylo pograć takim teamem :) coś w stylu swat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 No ale to raczej nie niespodzianka, ze gry z cyklu Enemy Terrirory sa nastawione wylacznie na MP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MD0 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Jak dlamnie zapowiada sie zajebista sieciówka, ale... ale będzie wymagająca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 z tego co ostatnio przeczytałem na jakiejś stronie to QW ma nie mieć w ogóle tryby SP trochę dziwne posunięcie jak dla mnie. Jak dla mnie to nie ma w tym nic dziwnego... Liczy się przecież w tej całej serji MP... Tam w sumie jest jakiś tam wątek .. ala rozwalić działka, itp. (oczywiście mowie o ET:W). Więc jak dla mnie może to nawet być 10 map idealnie zbudowanych :P + świetnie zormyślane proporcje obu przeciwnych ras, jakieś pojazdy no i grać grać grać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloody Chris Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Odnosnie waszych obaw co do tego, ze bedzie duzy nacisk na gre pojazdami to jestescie w bledzie :) albo tylko producenci tak mowia. Ma byc nacisk na teamplay itp. a wozy beda tylko dodatkiem :) pozatym ET: Quake Wars sa kontynuacja ET! Zasady gry, rozgrywka itp. beda prawie takie same. Z reszta wejdzcie sobie na ta stronke: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,26,10544,3001 i przeczytajcie artykul. Bardzo ciekawy i wiele wyjasnia. Po przeczytaniu jego od razu zaczelem odkladac pieniadze, bo jest na co (i sadzac po screenach bede musial jeszcze dodatkowo naciagnac rodzicow na upgrade'a kompa :PP). Howgh! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Masakrycznie sie zapowiada, bedzie to platne rozumiem? Nigdy jakos nie lubialem ET i tak z ciekawosci zajrzalem, a tu na silniku dooma3 i ogolnie calosc ;] moze byc ciekaiwee. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Masakrycznie sie zapowiada, bedzie to platne rozumiem? Nigdy jakos nie lubialem ET i tak z ciekawosci zajrzalem, a tu na silniku dooma3 i ogolnie calosc ;] moze byc ciekaiwee. Nie lubiłeś ET bo lamiłeś :P!. A tak na poważnie to bedzie bardzo fajna sieciówka. Bedą pojazy itp. Problem w tym, że to nie kontynuacja ET bo prawdziwe ET 2 to bedzie RTCW 2. Bedzie to sie działo w realiach 2 wojny światowej a nie jak w QW w przyszłości. Niestety to już bedzie płatna gierka :E. Ja czekam własnie na RTCW 2. To biedzie dopiero prawdzie ET na nowym engu. Edytowane 31 Grudnia 2005 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Tzn jak platna? Na miecha jak WoW? Czy chodzi ci cos ala bf2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Tzn jak platna? Na miecha jak WoW? Czy chodzi ci cos ala bf2? bf2 :P CS itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 20.01 nowe screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Bardzo podobał mi sie Wolfenstein ET. A ta gra bedze jeszcze lepsza kocham takie walki w których ludzie jako Marines walcza z jakimis potworami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Garść nowych fotek z gry :) - http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=9067. Grafika zapowiada się niezła ale nie przebije CRYSIS :) Czy ta gierka też będzie za free tak jak stary ET? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 wyglada pieknie - ciekawe jaki bedzie gameplay :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 mysle ze tez sobie w to pogram B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 ohoho.. screny powalają ..... widze że bede zmuszony do modernizacji kompa.. :D ale co tam :P -mess- no raczej na pewno sobie w to zagrasz.. przy twoim piecu hehheeh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Ale niestety to juz niebedzie ten klimat co Enemy Territory:( Pewnie cos podobnego do Quake.I nie bedzie tak jak w ET ze liczy sie teamplay tylko bedzie pewnie sieczka:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Hunter166 - to napewno widać po screenach :lol: przeciez to bedzie druzynowy FPS - tyle, że w innych klimatach ostatnio programiści piszą słabe gry o II WW i temat jest juz mocno wyeksploatowany zresztą tak naprawde nie ma żadnej bardzo dobrej, realistycznej i poprawnej historycznie gry umiejscowionej w tym okresie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 No niewiem ja i tak twierdze ze do Enemy Territory nie bedzie sie to równać.Ale zobaczymy ja czekam na RTCW2:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zobaczymy co będzię lepsze QW czy UT 2k7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 @eragonek To będą 2 różne gry, QW będzie nastawione na drużynowe działania, a UT jak zwykle, luźne strzelanie, a w trybach teamowych po prostu tyle, że do niektórych nie nawalamy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Wiem wiem.... Ale zobacze co będzie w lepszej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Wiadomo kiedy QW wyjdzie ? Bo już nie mogę się doczekać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zobaczymy co będzię lepsze QW czy UT 2k7 Ten quake wars będzie prędzej konkurował z Battlefield 2142 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Nie wiem czy wiecie ale demo QW wychodzi już za miesiąc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Nie wiem czy wiecie ale demo QW wychodzi już za miesiąc :DA skąd takie info, może jakiś link do oficjalnej wiadomości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 A skąd takie info, może jakiś link do oficjalnej wiadomości. Właśnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 A skąd takie info, może jakiś link do oficjalnej wiadomości. Oficjalnej wiadomości nie ma ale demo podobno ma wyjść jeszcze przed Quakeconem :) Takie info podaje forum Battlefielda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Oficjalnej wiadomości nie ma ale demo podobno ma wyjść jeszcze przed Quakeconem :) Takie info podaje forum Battlefielda ;) podaj namiary :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 mozliwe, ze to prawda bo ja slyszalem juz, ze ponoc w te wakacje ma odbyc sie premiera ET: Quake Wars -> nie wiem na ile te informacje sa prawdziwe... ale jestem dobrej mysli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...