yuucOm Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) ano jest ;) a dla "normalnie" zalogowanych tez nie dziala? edit: a widze,ze dla "normalnych" tez nie dziala :( podejrzewam, ze FP da z dwa dni dla subow, a potem dadza normalny open, czyli gdzies polowa przyszlego tygodnia Ja możesz to chociaż bierz jak najwiecej kluczy :). Tylko nie wiem na jakiej zasadzie beda przydzielane te klucze. czyli sulaco sciagasz instalke, wrzucasz na jakiegos ftp'a i kombinujesz klucze dla ppc ;-)Jestem za :P. Edytowane 17 Czerwca 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 czyli sulaco sciagasz instalke, wrzucasz na jakiegos ftp'a i kombinujesz klucze dla ppc ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 1 klucz = 1 konto na FP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 no jest juz na dysku. zainstalowac sie da i mozna zalozyc sobie offlinowy profil, na online prosi o kod. takw wiec mozna sobie poogladac menu obecnie :) btw: muza bardzo fajna, taka ...quake'owa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 ale załadować mapę w offline chyba da rade :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Właśnie. Sulaco jak sie nie da przez menu to w consoli pogrzeb i daj loada na Sewer i skrinami byś zarzucił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 ET: Quake Wars' Public Beta Coming Next Week - briefly (hx) 07:40 AM EDT - Jun,17 2007 - Post a comment FilePlanet (subscribers only) has the ET: Quake Wars beta download which could open up as soon as next week: At long last, we are delighted to confirm the impending Enemy Territory: QUAKE Wars Public Beta. The ETQW Closed Beta has been going extremely well and yielding excellent results. We want to give more people the opportunity to give us feedback on the game so we're going to open a Public Beta with 60,000 slots available. This way we'll be able to test many more combinations of hardware, RAM, CPU, graphics card, drivers etc. than we've been able to ourselves, and also get a better idea of how the game plays for the general gaming public. The Public Beta build will consist of a single map named "Sewer", which is part of ETQW's Pacific Campaign. Set in Japan, the map revolves around a Strogg base hidden in, well, a sewer. It's an interesting mix of outdoor and indoor, vehicle and infantry combat, deployables and counter-deployables and good old-fashioned FPS combat. If you'd like to help us finish ETQW, we'd really appreciate your participation. If you want to just play a game for free you may find it a frustrating experience. This Public Beta is not the Demo - it's not the finished game, but an opportunity to get feedback from a large group of people while testing stability and performance on a wider range of hardware combinations. The Public Beta will also collect some information on your hardware configuration, so you shouldn't apply unless you're comfortable with that. When the Public Beta opens, participants will be sent their unique license code that is required for play. As we don't have the infrastructure necessary to download tens of thousands of clients, we've asked FilePlanet to help us distribute these license codes along with the beta clients. http://www.ggmania.com/?smsid=23805 mniam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Jak ktoś będzie miał jakiś wolny klucz to niech nie zapomina o mnie ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ja chce kluczyk :o Samą gre można jakoś załatwić najgorzej będzie się załapać do tych 60 000 szczęśliwców... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 ja też bym poprosił łaaaadnie o klucz ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Panowie to nie beta TDU czy full Fear:combat. Jak ath napisał tutaj bedzie 1 konto FP - 1 klucz niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 no dora, ale ja nie wiem jeszcze jednego. Klucze tylko dla subscrie'erow, czy na wszystkie konta, tak jak bylo np z CoH? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Z postów na forum QW i innych info to najpierw bedą suby a potem na 100% free acc ;). Tylko nie wiem przez ile dni tylko suby bedą dostawały klucze, oby jak najmniej ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Znalazłem gościa, który ma suba na fileplanet i już sciągam betke :> Podziele się wrażeniami jak ściagne i dostane kluczyk. Btw wiadomo już kiedy będą klucze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Jakby co to bete już można ściągnąć z torrenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 O świetnie. Nie chce mi sie czekać ze sciaganiem wole sobie dziś w nocy pobrać i mieć z głowy. A tak btw do tych co maja suba na FP (Sulaco ;p): dajcie znać jak zaczną rozdawać klucze :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 narazie niech ktoś z silna maszyna wrzuci ładne screeny z bety(tryb offline który na bank jest dostępny, tzn załadować mapę :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Tryb offline pozwala jedynie na przeglądanie menu. I jeszcze mi się wywala przy próbie zmiany rozdziałki :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) narazie niech ktoś z silna maszyna wrzuci ładne screeny z bety(tryb offline który na bank jest dostępny, tzn załadować mapę :] )yhmm powiedz jak ja zaladwoac to zapodam screeny ;) dla ulatwienia dodam, ze pk4 nie idzie juz normalnie ropakowac, komend serverowych nie ma, si_map jest read only ;) btw: beta tak jak szybko sie pojawila, tak szybko znikla :( cos mi sie zdaje, ze byl to niekontrolowany przeciek i troche jescze poczekamy za kluczami :/ edit: a jednak mylilem sie :) nowe klucze juz sa rozdawane, tak wiec wieczorkiem juz bede gral :D Edytowane 19 Czerwca 2007 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) Nowe klucze dla subów maja być w środku tygodnia. Po kilku dniach zostana odostępnione dla free user. Edit: nawet nie zauważylem co napisałes Sulaco :D Gdzie rozdaja już klucze, bo na fp nic nie widze :/ Edytowane 19 Czerwca 2007 przez Pabliq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Nowe klucze dla subów maja być w środku tygodnia. Po kilku dniach zostana odostępnione dla free user. Edit: nawet nie zauważylem co napisałes Sulaco :D Gdzie rozdaja już klucze, bo na fp nic nie widze :/nowi sub, czyli ci co wlasnie sie zalogowali/zarejestrowali dostaje od reki, pozostali w przeciagu paru godz. na maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) nowi sub, czyli ci co wlasnie sie zalogowali/zarejestrowali dostaje od reki, pozostali w przeciagu paru godz. na mailaNie lapie ? Każdy sub dostaje klucz do QW ? ;0 czy tylko ci co sciagneli bete z FP ? Czy o klucz jakoś sie prosi ? EDIT Juz łapie. Zapisałem sie na powiadomienie o wolnych kluczach ale chyba sie skusze (DEBILNY FP :E) na suba bo za długo czekam na QW. Edytowane 19 Czerwca 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 na FilePanet trzeba mieć płatne konto exclusive :/ by dostać klucz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 na FilePanet trzeba mieć płatne konto exclusive :/ by dostać klucz.. by dostać klucz teraz. W FAQ jest napisane ze pierwszeństwo maja suby a potem beda free acc wiec HiS nie płacz :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) Obym się załapał. Zapisałem się i zobaczymy czy będę miał szczęście [;. Kurde, chciałbym obczaić tego Quake Warsa... zobaczymy jak wypadnie w porównaniu do bf2. edit: A ten kto pierwszy dorwie kluczyk w swoje łapska niech wrzuca skriny ! : D Edytowane 19 Czerwca 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) Obym się załapał. ... zobaczymy jak wypadnie w porównaniu do bf2. wolałbym stwierdzenie .... zobaczymy jak wypadnie w porównaniu do oryginalnego ET , bo najbardziej zależy mi na równie miodnej grywalności Edytowane 19 Czerwca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 A mnie właśnie ciekawi czy blizej tej grze bedzie do ET, czyli do mega rozwalanki, czy do mniej arcadowego bf2. Sam już nie wiem co bym wolał, ale w sumie pograłbym sobie w coś podobnego do ET raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Screeny z wersji beta w FULL HD http://www.theoompa.com/Stuff/QuakeWars/zip/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) kuźwa :] czas przycisnąć w robocie aby sprzęt trochę unowocześnić :] ps drzewa wyglądają mizernie :/ w porównaniu z reszta, wiec ich słaba jakość bardzo sie wyróżnia Edytowane 19 Czerwca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 O kur*a... zapowiada się niesamowicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...