yuucOm Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Zapowiada sie modzio ;0 - The new Valley map - Balancing, Refinements and Bugs - Improved Bots - Improved Prediction and Player Physics (wreszcie fizyka na poziomie ?) - Improved Vehicle Physics and Controls (jak wyżej) - Improved Interface - Improved Audio - Improved Game Performance (Compared to Beta 1, we've seen performance increase as much as 30% - jak to prawda to miodzio ;]) - PunkBuster - Unranked Server Support Szkoda, że jedna mapa tylko ale za to fajna (przynajmniej z wczesniejszych movies bo bedzie MCP ;]). Po 60h gry w bete pytam sie tylko kiedy do ^%@ bedzie full ? ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 We wrześniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Beta 2 jutro: http://community.enemyterritory.com/index.php?q=node/94 Na pewno ucieszą sie Ci który nie zdobyli keya bo wraz z wypuszczeniem Bety 2 bedzie dostępnych 25k nowy kluczy. Ja sie nie moge doczekać. Ciekawi mnie jazda MCP no i te wszystkie zmiany z optymalizacją na czele ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Juz jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Kurde by zdobyc klucz trzeba miec konto płatne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Kurde by zdobyc klucz trzeba miec konto płatne :( Klucze rozdawali za free jakis czas temu, teraz to chyba tylko wlasnie placac kase za abonament na FP mozna dostac klucz. Moze beda jeszcze jakies beta weekendy, gdzie beda rozdawac klucze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn3jk Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Hmm nie wiem czemu ale gra mi się zawiesza po kilku- kilkunastu minutach grania. Na początku myślałem że to przez OC ale jednak nie.... Zresztą na zagranicznych forach widzę, że inni też ten problem mają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Nareszcie została ogłoszona data premiery http://community.enemyterritory.com/index.php?q=node/100 Bedzie to 28 wrzesień dla Europy i 2 październik dla Usa ;]. sn3jk na Visice sie wiesza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn3jk Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 na XP :/ może przez stery 163.15 hmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ja grałem 2h i nic takiego nie było. 93.17 to moje stery ;]. Gra sie kapitalnie imo chociaż fizyka pojazdów została. Mapka dużo fajniejsza ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 No i mam klucz na betę2 ;) Gra na kompie jak w profilu i XP chodzi na 50-60fps przy: 1280x1024 aax4, detale high. ;] poza tym, że jest świetna, to jest świetna ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Nie ma ktoś klucza do odstąpienia :?: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Teoretycznie mam 3 klucze. Musze sie spytać innych kolesi z forum czy graja jeszcze w bete. Jak nie to oddam ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3Wy Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam, proszę o info na priv jak ma ktoś klucz do bety - chętnie sobie zobaczę jak wygląda ET:QW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mission123 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 yuucOm, jeżeli będziesz miał jeszcze jeden klucz to także poproszę. Jeżeli gra nie spodoba mi się to odrazu klucz oddaje jednej osobie. Czekam na PM'ke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Odpowiem jak dostane odp o tych co maja klucze ode mnie ;). Tak nie moge jeszcze dać. Co do bety2 to jest świetna imo. Właściwie zła fizyka pojazdów dotyczy tylko hummera i husky a dalej jest spox. Mi sie gra przednio. Mapa jest świetna. Zmiany też (tylko mi nie pasi ze stroyenty i medpacki tak szybko znikają) np. siege mode ;]. Wracam do gry. Must have dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 A mnie wpienia ta dwójka.. Zaraz po ściągnięciu pozwiedzalem mapkę z pół godziny i było git. Teraz pobawiłem się ustawieniami graficznymi (chciałem trochę powymuszać w sterach) i i się wykrzacza po załadowaniu mapy. Przywróciłem poprzednie ustawienia, nawet usuwałem pliki konfig. i reinstalowałem grę, i lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn3jk Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 U mnie już wszystko w porządku bo zainstalowaniu 162.18 problem zniknął :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 może ktoś wysłać mi na pw kluczyk (chociaż pożyczyć na dwa dni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Tez chetnie bym przetestowal ETQW ... pozyczenie keya mile widziane, a ofiarowanie weri rikłajerd bo nudy straszne :) gl hf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 a key przypadkiem nie jets przypisany do konta? czy mozna na jednym kluczu kilka kont zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zdaje mi sie ze nie a to dlatego ze widziałem pare razy jak server kickował za duplicate auth. Wiec chyba da sie przypisać 1 klucz do kilku kont :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ej, na offline gra nie chce mi sie odpalić, zrobiłem sobie konto do offline'a i lipa naciskam play i nic, wtf :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Nie wiem dlaczego ale mam to samo. nic sie nie dzieje po nacisnieciu play ;]. Może za mało botów czy co ? Tylko ze gra offline zabije fpsy z powodu AI (tak jak to było w source'sie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Moze dlatego, ze nie da sie grac offline, zobaczcie na spis map, wszystkie do wyboru. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) A ja mam powarzny problem. Po zainstalowaniu bety 1 i bety 2 wywala mi blad aplikacji rozruchowej *.exe. Nie wiem czym to jest spowodowane, moze jakas usluge wylaczylem w win, czy firewall cos broi, prosi mnie tylko o ponowna instalacjie :-| . Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Pierwszy i pewnie ostaniu update do bety2: http://community.enemyterritory.com/index.php?q=node/108 Sciaganie sie powinno uruchomić przy odpalaniu bety. Co poprawione ? * Play Computer tab now fully functional in main menu. * Don't report LAN servers to the master server. * Sniper Scope fixes. * Fixed overlapping icons on level load screen. * Allow support for either EXT or ARB texture_rectangle. * Fixed exploit where Anansi could block SSM on third objective. * Fixed bug where Titan view would go crazy if FOV is higher than 90. * Base player speed returned to original. Upgrade tweaked. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Info na temat resetu kont i statystyk: http://community.enemyterritory.com/index.php?q=node/113 Odbędzie sie to 22 sierpnia w środę. Trzeba bedzie utworzyć na nowo konto. Instrukcja, jak to zrobić jest podana na stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Cześć. Są tu jacyś aktywni gracze bety? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ta :P ja cały czas gram. Do resetu statów miałem prawie 90h gry ;]. Mi gierka bardzo pasuje tylko czemu full wychodzi akurat na koniec wakacji :<. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...