jonathan Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Gdzie najczesciej gracie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak mogę zmienić odświeżanie w QW? pograłem chwilke i czuje, że odświezanie jest 60 ;/Stare dobre r_displayRefresh X ;). Np r_displayRefresh 85 Tutaj to co mi wywaliło z cvarlist: r_displayRefresh optional display refresh rate option for vid modetype: int [0, 200] Ja jeszcze nie gram bo gra mi nie przyszła :E. Prawdopodobnie bede grał na serwach TP multiplay.co.uk czy coś takiego. Granie ffa na xp/fragi ssie imo ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) w takim razie do zobaczenia w grze :P nick: riddick666 ^^ ;d dopiero się ucze ale jest coraz lepiej ;] Edytowane 11 Października 2007 przez Damiano69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avi Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Mam taki problem z Demkiem: Wchodzę, daję Play Online i bez końca mi lata "Connecting". Raz po 20 min weszło do wyszukiwania serwerów, to żadnego nie mógł wykryć. Nie wiecie co to może być? Łączę się poprzez internet radiowy dzielony routerem na komo mój i rodziców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Stawiam ze masz coś nie tak z netem jak Ci sie cały czas conectuje. Jak nie masz zadnych serwów to zobacz czy w filtrach masz wszystkie opcje na show a nie na hide :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 jak dla mnie ta gra nie odniesie sukcesu, to totalny klon BF2, zenada normalnie :-| ta gra nie wnosi nic nowego zal... et bylo przed bf'em, qw dalej ma ideologie starego ET ktorby byl genialny imo, jedynie pojazdy zostaly dodane... Mam pytanie wiec: czy admin/moderator może edytować 1 post Nexera w celu dodania FAQ ? :)Nie trzeba, sam zrobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 po pierwszym tygodniu grania mogę jednoznacznie stwierdzić, że gra daje rade. Gra się bajdzo fajnie, imho wymaga większego teamplay`a niz et. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 dokładnie wymaga teamplay'a zgadzam się ... ale weź tu współpracuj z ludzmi ;p ja do nich piszę a oni nic.. moze byśmy się ustawili razem na jakąs rozgrywke? co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 zal... et bylo przed bf'em, qw dalej ma ideologie starego ET ktorby byl genialny imo, jedynie pojazdy zostaly dodane... Nie trzeba, sam zrobie. Myślałem ze dałeś sobie spokój z forum. Tak to sry. Jakby co to służę pomocą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Dac dalem, ale w qw grywam ^^, dodalem do 1szego postu troszke stuffa, wszelkie uwagi/ew co dodac - zgłaszac, w miare lukniecia na topik bede dodwal na bierzaco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 moze bysmy się ustawili na granie na jakims serwerku jutro w godzinach popołudniowych? ktoś chętny? ;] "drużyna purepc" ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Dac dalem, ale w qw grywam ^^, dodalem do 1szego postu troszke stuffa, wszelkie uwagi/ew co dodac - zgłaszac, w miare lukniecia na topik bede dodwal na bierzaco. co do faq, omijanie intra, po co się "nieeleganko" bawić w zmiane nazwy pliku skoro jest do tego komenda, którą polecam wpisać do autoexec.cfg: seta g_skipIntro "1" i druga przydatna komenda: seta com_useFastVidRestart "1" alternatywa dla minimalizowania gry, które w normalny sposób oczywiście nie działa, dzieki temu lewy alt+enter przełaczamy z fullscreen`a na window mode. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 da sie jakos przyspieszyc dzialanie wyszukiwarki podczas zmienianie ustawien bo umnie komp zamiera doslownie na kilka minut jezeli przestawie co kolwiek w filtrze :/ to samo jezeli kaze mu przestac szukac serwerow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Właśnie wyszukiwarka. W grach valve jest świetna (chodźby css) a w QW jest ciut lepsza od zwykłego ET ale nadal bardzo średnia. Ot taki mało znaczący minus :). Co od gry to ja nadal czekam na dostawę swojej kopii QW uk :E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 co do faq, omijanie intra, po co się "nieeleganko" ...Dodane, thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 jutro rusza pierwszy polski jako-taki turniej :) esl yuucom gdzie grasz? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 jutro rusza pierwszy polski jako-taki turniej :) esl yuucom gdzie grasz? :) JA szukam jakiegos w miare rozasadnego klanu rozgrywka na publicu jest czasem rzenująco nuda :) Doswiadczenie jakies 4 lata w ET z przerwami :) Może jakas mała społeczność PurePC mały sparing ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) Mi sie łatwiej gra niż w ET :). W sensie ze bardziej ołnuje w light weapons niż w ET nawet z dobrymi graczami (dignitas czy coś podczas bety2). W ET nie miałem z nimi szans 1v1 a w QW już styknie ;p. jutro rusza pierwszy polski jako-taki turniej :) esl yuucom gdzie grasz? :) mess masz odpowiedź :P wyżej: Właśnie wyszukiwarka. W grach valve jest świetna (chodźby css) a w QW jest ciut lepsza od zwykłego ET ale nadal bardzo średnia. Ot taki mało znaczący minus :). Co od gry to ja nadal czekam na dostawę swojej kopii QW uk :E.Czekam już prawie 2 tyg. Człowieka szlag trafia ale musze cierpliwie czekać :P. Edytowane 16 Października 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 JA szukam jakiegos w miare rozasadnego klanu rozgrywka na publicu jest czasem rzenująco nuda :) Doswiadczenie jakies 4 lata w ET z przerwami :) Może jakas mała społeczność PurePC mały sparing ?:) ja jestem ZA :] tylko napiszcie gdzie i kiedy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 No panowie (i panie). Szykuje sie nowy paczyk do QW oznaczony numerkiem 1.2. Najważniejsze zmiany to: - dodanie Voip czyli komunikacji głosowej ;) - lepsze z balansowanie gry (w tym XP i takie tam) - Fireteam nie znika po resie mapy w Stopwatch i w Kampanii - Usprawnienia w interface'e - Ulepszenia botów - I ogólne bug fixy :) Cały news tutaj: http://community.enemyterritory.com/index.php?q=node/188 Ofc mimo że QW zamówiłem na początku października to jeszcze swojej kopii nie dostałem :lol:. Podobno ma w końcu jutro przyjść ;o. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 A ja dzisiaj liczę na to, że jak otworzę skrzynkę na listy to znajdę tam kopertę... a w środku Quake Wars... Miałem dużo spraw na głowie (gier również, np. Wiedźmin, CSS etc.) i nie było kasy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 na których serverach można spotkać ludzi z purepc ? :) oczywiscie mam oryginal i patch 1.1 mam wielka nadzieje ze gra nie znudzi sie po miesiacu a grac na servach bedzie 5 pro-klanow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3pp Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Witam. Niestety napotkalem na pierwszy problem. Przy zalozeniu konta sieciowego podaje wszytstko jak trzeba razem z kluczme aktywacyjnym, ktory znajduje sie na tylnej okladce ksiazki dolaczonej do gry i wyskakuje i Blas: anulowano. Moze ktos pomoc? Przepraszam jesli juz o tym bylo, ale chcialbym jak najszybciej pograc smilies/wink.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) na których serverach można spotkać ludzi z purepc ? :) oczywiscie mam oryginal i patch 1.1 mam wielka nadzieje ze gra nie znudzi sie po miesiacu a grac na servach bedzie 5 pro-klanow Ja najczesciej na gamesnet Nick : Myslovitz Można mnie spotkac ze znajomym MaciekD Edytowane 1 Listopada 2007 przez jorda88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) czy również zauważyliście ze po wgraniu najnowszego patcha, gra robi się ...... brzydsza?????????????????????? troche mnie to zdziwiło ale teraz tekstury na high wygladają gorzej niż wcześniej (tj. przed wgraniem patcha) na medium ;/ Edytowane 1 Listopada 2007 przez Damiano69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 czy również zauważyliście ze po wgraniu najnowszego patcha, gra robi się ...... brzydsza?????????????????????? troche mnie to zdziwiło ale tekstury na high wyglądają teraz jak na medium ;/ Mi sie config cos powalił.... musze od nowa napisać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 ludzie narzekaja na to, ja osobiscie nie zauwazylem roznicy \o/ ale fps troche spadly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 mi wzrosly z kolei ,a detale medium dalej wygladaja na medium ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Odkopię troche temat, bo.... Szukam 2 osób do klanu ;] Nazwa klanu NanoCubic. Posiadam serwer prywatny i serwer TS ;] Poszukuję osób z dobrym zmysłem taktycznym i niezłym skillem :> Ważne jest także, aby w/w osoby miały ukończone 16 lat (:P) i były dostępne w godzinach wieczornych (treningi 3 razy w tygodniu)... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ja również zachecam do aktywnego grania :) a wiec : Szukam doświadczonych ludzi. Na początek skład 4on4 jak sie wykażę to 6on6... Oczekuję : - Grani dłużej niż 2 tyg.. czyli ludzi ogarniętych z mapami etc. - w miarę dobrze strzelać - punktualność ! - kultura osobista - i przede wszystkim Dużo Humoru ...gramy 4fun Reszta sie ogarnie szukam kogoś poważnego nie kogoś kto za 2tyg stwierdzi ze gra mu sie nie podoba Oferujemy serwer do grania i wszystko co potrzebne do dobrej zabawy, a będzie jej dużo z nami KONTAKT JA - gg 4428486 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...