yuucOm Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) OMG panowie przecież napisałem na stronie NV wiec ;]. I nie piszcie juz o tym bo smiecimy przez to niepotrzebnie ;0. Mniejsza z tym. Wiadomość ze stony QW: Key Distribution Start: 11 AM Pacific / 2 PM Eastern / 19:00 British / 20:00 Central European. Czyli czekamy az do 20 ;0. Wiecej na #etqwbeta @qnet albo http://community.enemyterritory.com/index.php?q=node/64 A link do key'i to ofc: http://www.fileplanet.com/promotions/quake...emp_closed.aspx Edytowane 23 Czerwca 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja zaczynam już klikać co moment F5 na stronie Fileplanet w celu odświeżania i czekania na jakąś zmianę w rodzaju wielkiego napisu "register Free acc QW NOW" ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 to lepiej sobie klikaj w to: http://www.fileplanet.com/promotions/quakewars/ już nieźle muli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 ja też ale jeszcze nic nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Nic jeszcze nie ma :angry: . A muli niesamowicie :) . Edytowane 23 Czerwca 2007 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 nom. pewnie wszyscy Polacy odświeżają co sekundę fp :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mi sie wczytuje koło 1 min :lol:. Dajcie odrazu znaka na forum czy są klcuze czy nie bo tak nie zdąrze i klapa bedzie ;0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 No u mnie troche szybciej wchodzi, ale muli strasznie. Zawsze tak jest jak rozdają coś za darmo :lol2: Jeszcze nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) w kulki sobie lecą?? 20:12 i nic...hmmm...prima aprilis dawno był :] Edytowane 23 Czerwca 2007 przez ..:::SiekieR:::.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 No panowie jak na razie lipa, czatuje i nic nie widać na horyzoncie. Ale chyba troche luda odpuściło bo stronka się laduje 2x szybciej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 ale jakie tempo pisania postów w tym temacie przez etmaniaków :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Może zaraz im server padnie z przeciążenia ;] Polacy NA PEWNO zostali ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Już są !! :banana: :twisted2: :banana: :gitarzysta2: :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 aaa subscribers only. W T F? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 ale nie u mnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Sam jestem ciekaw jak wyglądają główne różnice w stosunku do dobrego ET :D, yuucOm tylko ma tu na razie szczęście że już ograł QW :P Już muliiiiiiiiiiiiii :E Edytowane 23 Czerwca 2007 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Jakiś błąd wyskakuje :blink: :angry: :mad: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvin Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Hmmm a kluczy dalej ani widu, ani słych... Brać z Fileplanet w kulki sobie leci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 u mnei bez zmian :( na co mam czekać co się zmieni??:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mam już klucz :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ej to jest dla subów only, tak głosi napis pod logiem, więc nie wiem co to ma być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 http://www.fileplanet.com/promotions/quakewars/static/ tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mam już klucz :D . tobie też wyskakiwał błąd ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Sam jestem ciekaw jak wyglądają główne różnice w stosunku do dobrego ET :D, yuucOm tylko ma tu na razie szczęście że już ograł QW :PI różnice chyba opsiałem :). Zapomniałem dodać ze nie da sie stafe'ować przy sprincie to utrudnia troche mi rozgrywke ale ujdzie bo przynajmniej w innych łatwiej sie celuje. Co do kluczy to j$!@$# FP jaja sobie robi. I jeszcze ten debilny link: Join FP today. Nigdzie u nich na stonie nie ma ze to beda za free klucze bo oni tylko o kasie myślą ;0. Edytowane 23 Czerwca 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mi niestety wyskakuje napis że nie spelniam wymagań, do tego jak byk pod "join beta" jest napisane sub. only. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Spróbujcie przez Internet sExploler, mi się udało :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 I różnice chyba opsiałem :). Zapomniałem dodać ze nie da sie stafe'ować przy sprincie to utrudnia troche mi rozgrywke ale ujdzie bo przynajmniej w innych łatwiej sie celuje.Tak wiem ;) czytam topic regularnie i fajnie ze gierka naprawdę ma umiarkowane wymagania :), wiesz najlepiej na własnej skórze poczuć różnice :-P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 No miałem opóźnienie bo się parę dni temu bawiłem już w podawanie konfigu i teraz mnie odrzucił. Poszło z drugiej porzeglądarki, ale już lipa. "Server error" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) także co już sobie nei pogram??:( eh...tyle czekałem... !!EDIT!! Zapadła cisza tak więc widzę że tym razem mam racje...NIE pogram sobie w QW ;/ eh...chyba że znajdzie się ktoś kto urzyczy mi key'a chociaż na chwilkę... Edytowane 23 Czerwca 2007 przez ..:::SiekieR:::.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...