Gość Pioorek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Kurde wymagań nie spelniam - probowalem przez IE i dalej lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Bład mi wywala na IE i FF: Server Error ACK! There's been some sort of error with the contest or poll that you tried to submit. An admin has been notified and someone will be looking into this shortly. LoL jak ludzie na to sępią :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 server error :| i [gluteus maximus] z cd-keya :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Ja już mam klucz. Config podałem z pupy 8800 C2D 2GB ;] ale key jest. Przegladarka firefox. Edytowane 23 Czerwca 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 wygląda na to , że ja też nie popykam :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 alCatraz] To przez jaki link Ty sie dostałeś tego keya ;]. Ja mam cały czas error ;0. Ja korzystam z tego (jak chyba wszyscy): http://www.fileplanet.com/promotions/quakewars/static/ potem: http://www.fileplanet.com/betas/qw_signup.aspx i error wywala :EE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) dajecie :) ja juz mam - tez mi kilka razy wywalil blad a pozniej przeszlo Edytowane 23 Czerwca 2007 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Kurde wymagań nie spelniam - probowalem przez IE i dalej lipa. Wyczyść cookis ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Wszyscy mają error Na ircu się plują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) @*# akurat mi padl net no &*!&@ *@$ ma ktos jakis zapasowy key ? :) to bardzoooo poprosze bo na na fileplanet error ;/ o widze, ze wszyscy maja error :P Edytowane 23 Czerwca 2007 przez qbec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soldierboy Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 DOBRA mialem okazje porownac jak gierka chodzi na 8600gt i 7900gs i zgadnijcie bez fsaa wlaczonego w 1280x1024 na 8600gt gierka chodzi okolo 20% szybciej jednak robione pod konsolke xbox360 daje o sobie znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) To nie tobie padł net, tylko im. Zemsta non-subów. adman so in a few mins that should be fixed adman also, don't hit the page too many times or your IP will be whitelisted for 24 hours Edytowane 23 Czerwca 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 jednak robione pod konsolke xbox360 daje o sobie znacnie mam pojęcia jak można grac w ET padem :E ... na tego X360 dosłownie wszystko wcisną :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 mam keya :D próbujcie do skutku klikac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Cały czas klikałeś Countinue do skutku? adman Both the "ACK" error and the hardware gating error are being caused the database load being too high. They're working on it. Edytowane 23 Czerwca 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 DOBRA mialem okazje porownac jak gierka chodzi na 8600gt i 7900gs i zgadnijcie bez fsaa wlaczonego w 1280x1024 na 8600gt gierka chodzi okolo 20% szybciej jednak robione pod konsolke xbox360 daje o sobie znac ROFL pod jakiego klocka ;0. Ona najpierw była robiona only piec a teraz inna cześć SD zajmuje sie przeniesieniem tego na x0. Litości... Co do gpu to kolejny raz bez potwierdzeń (skiny itp) jak zawsze. Nie lej już wody wiecej... MariuszDW Na #etqwbeta nie moge sie dostać, tez tak masz ? Ja nawet z auth'em nie moge ;0. Co do klucza do [gluteus maximus] narazie, cały czas mam error a stonke odświerzam juz z 40 min co 5 sec pluginem do FF :e. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 tak, wyskakiwał error, to dawałem wstecz i znowu continue i tak przez minute, az wkoncu zaskoczyło. Musiałem zaakceptowac jakas umowe, wpisac kod który jest widoczny na obrazku i dostałem keya. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Chyba działa normalnie ;) MAM KEY'a ;) W każdym razie robiłem podobnie jak MaZZeo Edytowane 23 Czerwca 2007 przez awq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 ale pod firefox czy ie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Oki 30 sekund roboty i mam keya. Bez problemu jak z TDU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 tak, wyskakiwał error, to dawałem wstecz i znowu continue i tak przez minute, az wkoncu zaskoczyło. Musiałem zaakceptowac jakas umowe, wpisac kod który jest widoczny na obrazku i dostałem keya.Dokładnie jak kolega pisze, tez już mam :), nie klikałem co chwile tylko pograłem w między czasie w rfactor, klikłem raz i niespodzianka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Your hardware does not meet the requirements for the QUAKE Wars beta. Kurde, na IE probowałem, na mozilli i nic. Ciagle ten sam błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) MariuszDW Na #etqwbeta nie moge sie dostać, tez tak masz ? Ja nawet z auth'em nie moge ;0. Co do klucza do [gluteus maximus] narazie, cały czas mam error a stonke odświerzam juz z 40 min co 5 sec pluginem do FF :e. U mnie irc normalnie chodzi Kurde znowu burza idzie, a klucza nie ma :( edit Mam klucz :lol2: Edytowane 23 Czerwca 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Jeee dziala, no to popykamy razem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 mozna zassac gre z jakiegos alternatywnego zrodla? bo fileplanet ssie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Można. ja ssałem z torrentów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 ftp://ftp.multiplay.co.uk/pub/games/fps/e...rsBetaSetup.exe Lecialo ile fabryka dala. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 mozna zassac gre z jakiegos alternatywnego zrodla? bo fileplanet ssie ;)Torrenty i w googlach. Mam juz klucza ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) http://www.fileplanet.com/promotions/quakewars/static/ korzystałem z tego linka. Poszło za 1 razem. Ale próbujcie do skutku, beta keye BF2142 były rozsyłane tą samą metodą i pamiętam że wtedy miałem errory. Zaskoczyło dopiero za którymś podejściem :) Co do QW to sprawdziły się moje przewidywania i po części obawy. Na razie grałem dosłownie 10 minut ale już mam pewne spostrzeżenia. Możecie zapomnieć o fizyce pojazdów rodem z BF2, nie ma nawet ragdolli. Kod sieciowy wydaje się być jeszcze niedopracowany, w czasie walki lag jeszcze ujdzie, ale jazda pojazdami to masakra. Może to dlatego, że serwer na którym grałem stał w Amsterdamie, ale w BF2 można spokojnie grać nawet na serwerach w UK. Co do wymagań grając na auto-detect ustawieniach (wszystko medium, shaders na ultra) było całkiem nieźle, ale to gra multiplayer więc trzeba będzie zjechać detalami. Moj komp A64 2,5ghz 1GB GF6600. Edytowane 23 Czerwca 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 u mnie cos slabo leci z torrenta, coś koło 20 kb/s, więc tak czy siak dzisiaj nie zagram (nawet nie mam siły). Zostawię na noc, a z rana przetestuje. Ile ma trwac ta beta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...