wierch Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Problem mam taki ze co pewien czas Tuner sie wiesza zwlaszcza przy starcie aplikacji do jego obslugi Nie jest mozliwe skasowanie uruchomionej aplikacji przez Menedzer zadan Zainstalowany mam Windows XP Service pac 2 Directx 9.0c Sterowniki Ati 5.2 Moze mial ktos podobny problem Acha sterowniki od Tunera sa najnowsze (takie jak na plytce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Zmień na Dscaler lub Moretv może obłuży któryś z nich tą kartę. Wiesza Ci sie cały system :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
link Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 witam, posiadam ta karte, zainstalowalem najnowsze stery, problem w tym ze przy przelaczaniu programow jest taki "trzask" da sie to jakos zlikwidowac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 przestaw zrodło dzwieku na line in bo jak mniemam masz ustawione na mic 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Mam problem niewm jak ustawć żeby dźwięk mi przesyłalo na karte dźwiękową i z wyjścia karty na głośniki. Dźwięk mam tylko jak podłacze głośniki do karty TV ale wtedy ie mam głosu wogóle tylko radio! co mam z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Po pierwsze, kabelkiem musisz połączyć kartęTV z kartą muzyczną. To jest taki krótki kabelek mini-jack, który wpinasz w wyjście dźwiękowe a potem do niebieskiego gniazda na karcie muzycznej( line-in). To będzie pierwsze. Potem musisz odpowiednio dostosować oprogramowanie tak aby dźwięk był dobrze przesyłany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierch Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Problem jest taki ze zainstalowalem sobie Nero 7 w ktorym jest funkcja TV po znalezieniu ilus tam kanalow kazdorazowa proba wyswietlenia programu konczy sie restartem kompa Czy trzeba miec jakies specjalne sterowniki do Nero? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 a po co ci nero zkoro standartowa aplikacja jest znacznie lepsza i wygodniejsza??? wpisz w googlach coś ala "aver 303 nero" itp. i zobacz czy są jakies stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierch Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Domyslam sie ze masz te karte? Bo ja ja mam i powiem ci ze to znowu kicha Avermedia nic nie robi tylko odgrzewa te karty na patekni Mialem wczesniejsza wersje na chipsecie 848 i aplikacja wiele sie nie rozni (w dalszym ciagu nie wyeliminowali beznadziejnego trzaskania przy przelaczaniu kanalow) U mnie doszlo do tego bardzo dziwne zachowanie sie karty otoz na kanale Polsatu i to tylko na nim karta wydaje co pewnien okres (ok 10 min) serie trzaskow takich samych co przy przelaczaniu kanalow rece opadaja Mialem wczesniej Winfasta 2000 XP Expert i gdyby nie dzwne zaklocenia na kilku kanalach to bym jej nie zamienial Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...