Skocz do zawartości
Dudek89

Geforce 3 R.i.p Or Not?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu dzisiejszym zabrałem się za lutowanie kabelków od zasilania na moim GF 3 (po wczesniej był tam Silencer Rev. 3 ale teraz został zdjęty i zamontowany na R.9550) ale podczas lutowania spadła mi cyna na to złacze żółte (to co sie wsadza karte do AGP) cyne starłem, ale teraz złacze zamiast żółtego jest blado fioletowe...czy karta będzie nadal działać...powierzchnia jest nienaruszona i nie ma dziur.

A drugie pytanie to....

Jeżeli ta karta będzie działać to czy będzie hulała na Clayton 440BX(płyta gł.) grafika ma AGP x4 a nie wiem włąsnie jakie AGP ma płyta gł.

Proszę o odpowiedź toooooooo bardzo waaaaaaaaaaażżżżżżżżżżżżnnnnnnnneeeeeeee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu dzisiejszym zabrałem się za lutowanie kabelków od zasilania na moim GF 3 (po wczesniej był tam Silencer Rev. 3 ale teraz został zdjęty i zamontowany na R.9550) ale podczas lutowania spadła mi cyna na to złacze żółte (to co sie wsadza karte do AGP) cyne starłem, ale teraz złacze zamiast żółtego jest blado fioletowe...czy karta będzie nadal działać...powierzchnia jest nienaruszona i nie ma dziur.

Jeżeli nie ma zwarcia na stykach to będzie działać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie bardzo rozumiem ale dopisze... o ile o to chodzi ona jest podzielona na 3 te złacza :] wiadomo o co chodzi ;] i te się nie dotykają cyny na gołe oko nie zostało nic. a jak spr. czy nie zwarcia albo jak je wyeliminować.

Dołączona grafika

spadło w miejsce któro jest oznaczoen (czarny prostokąt)

Edytowane przez Dudek89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile o to chodzi ona jest podzielona na 3 te złacza :] wiadomo o co chodzi ;] i te się nie dotykają cyny na gołe oko nie zostało nic.

W takim razie możesz spokojnie włożyć kartę do płyty głównej i uruchomić kompa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi