Dudek89 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 W dniu dzisiejszym zabrałem się za lutowanie kabelków od zasilania na moim GF 3 (po wczesniej był tam Silencer Rev. 3 ale teraz został zdjęty i zamontowany na R.9550) ale podczas lutowania spadła mi cyna na to złacze żółte (to co sie wsadza karte do AGP) cyne starłem, ale teraz złacze zamiast żółtego jest blado fioletowe...czy karta będzie nadal działać...powierzchnia jest nienaruszona i nie ma dziur. A drugie pytanie to.... Jeżeli ta karta będzie działać to czy będzie hulała na Clayton 440BX(płyta gł.) grafika ma AGP x4 a nie wiem włąsnie jakie AGP ma płyta gł. Proszę o odpowiedź toooooooo bardzo waaaaaaaaaaażżżżżżżżżżżżnnnnnnnneeeeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 W dniu dzisiejszym zabrałem się za lutowanie kabelków od zasilania na moim GF 3 (po wczesniej był tam Silencer Rev. 3 ale teraz został zdjęty i zamontowany na R.9550) ale podczas lutowania spadła mi cyna na to złacze żółte (to co sie wsadza karte do AGP) cyne starłem, ale teraz złacze zamiast żółtego jest blado fioletowe...czy karta będzie nadal działać...powierzchnia jest nienaruszona i nie ma dziur.Jeżeli nie ma zwarcia na stykach to będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) nie bardzo rozumiem ale dopisze... o ile o to chodzi ona jest podzielona na 3 te złacza :] wiadomo o co chodzi ;] i te się nie dotykają cyny na gołe oko nie zostało nic. a jak spr. czy nie zwarcia albo jak je wyeliminować. spadło w miejsce któro jest oznaczoen (czarny prostokąt) Edytowane 13 Lipca 2005 przez Dudek89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 o ile o to chodzi ona jest podzielona na 3 te złacza :] wiadomo o co chodzi ;] i te się nie dotykają cyny na gołe oko nie zostało nic.W takim razie możesz spokojnie włożyć kartę do płyty głównej i uruchomić kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 sprawdz jeszcze pod lupą czy na pewno nie ma sladów po cynie,piny zmieniły kolor od temperatury, jednak karta powinna działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...