skinny500 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) No właśnie- potrzebne namiary na polskiego importera. W googlach nic nie znalazło, w netsprint tak samo :? . Edytowane 13 Lipca 2005 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falarek Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Na ALLEGRO jest gosciu co sprzedaje PATRIOTY i jest importerem tych kości do naszego kraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Bardzo miły, młody człowiek zresztą. Można sie z nim dogadać i przetestuje dla ciebie pamieci takie jakie chcesz, juz nie jeden raz brałem coś od niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Ok, thx. Odezwałem się do niego na GG. Podał nazwę firmy (eXtremeMem) ale jak się spytałem o namiary- adres\ tel to się więcej nie odezwał :unsure: . W każdym razie resztę znając nazwę firmy na googlach już znalazłem. THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) bo ten gościu odzywa się tylko jak jesteś zainteresowany kupnem :mur: Edytowane 14 Lipca 2005 przez Gemmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SotY Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 w sumie patrzac na ceny tego kolesia na alegro to nie dziwie sie, ze oplaca mu sie to sprowadzac ze stanow... jak ktos chce to moge takie same pamieci jak na tej aukcji wyslac za 750 zl tyle, ze bez faktury i trzeba bedzie poczekac na przesylke 1-2 tygodnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...