Streetracer Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Witam! Mam ustawione aktualizacje automatyczne w Windows XP SP2 Pro na powiadamianie. Przeważnie sam instaluję updaty z Windows Update, ale dzisiaj pozwoliłem zainstalować systemowi, odznaczyłem tylko narzędzie do usuwania złośliwego oprogramowania. I co się okazało? Wyszedłem na chwilę i nic się nie zainstalowało, znikła żółta ikonka z paska zadań, a windows update pokazuje, że owe aktualizacje nie zostały zainstalowane. W czym problem? Czy system mi już siada? Dwa razy wcześniej użyłem tego progosa i nigdy wcześniej takie cuś się nie zrobiło :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Zrestartowałes system po instalacji aktualizacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Streetracer Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Problem w tym, że żadne aktualizacje się nie zainstalowały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Spróbuj pare razy instalować imo. Ja nie instaluje updejtów wina bo mi tylko "psuja" soft. Komp sie zaczyna wieszać itp. Nie zawsze updejty są dobrym rozwiazaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Streetracer Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Jednak pobrał updejty. Sprawdziłem przez Windows Update. Jednak nie zapytał mnie czy instalować. Dopiero jak kazałem mu zainstalować w Windows Update to ładnie zainstalował. Nie wiem, może te aktualizacje automatyczne są zjeb*ne <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Jednak pobrał updejty. Sprawdziłem przez Windows Update. Jednak nie zapytał mnie czy instalować. Dopiero jak kazałem mu zainstalować w Windows Update to ładnie zainstalował. Nie wiem, może te aktualizacje automatyczne są zjeb*ne <_< 1544582[/snapback] mialem ten problem po zainstalowaniu swieżej windy robiłem windows update i nic nie znajdowal dopiero za 4-5 razem poszedł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...