Gość marcin198787 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Witam. Kto mi powie jak ściągnąć przednią obudowę z nokii 5510? Odkręciłem dwie śróbki, które trzymią przedni panel ale on dalej siedzi jak by był przyklejony :/ Jak go ściągnąć bo na siłę nie chcę bo jeszcze coś złamię :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Spróbuj podwarzyć lekko górę obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 ...delikatnie, najlepiej drewnianym patyczkiem od lodów, od strony klawiszy głośności na rogach podważ front tak, żeby wyskoczył z zatrzasków, potem dociśnij klawisze qwerty tak, żeby wylazły z frontu i zostały w telefonie i na koniec delikatnie wypychając front w górny bok (ten z mikrofonem) uwolnij ostatnie zaczepy na górze frontu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...