Skocz do zawartości
Gość EagleDelta

5700ultra Gainward

Rekomendowane odpowiedzi

Gość EagleDelta

witam mam problem z karta tzn ona ma taktowania 475/900 po wlaczeniu jakeigos trybu . ja zainstalowalem ten program (ExperToOl) wchodze w performance i nie ma tego trybu Encached mode czy cos takiego ?ktos mi powie dlacezego ?

a jeszce jedni czy jak zainsatluej najnowsze drivery do tej vga card nie bedzie zadnego konfliktu tzn. czy jest support dla tej karty od driverow 77.72

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A skąd wiziąłeś EXPERTOLLA? Miałeś go na płycie ze sterami czy zassałeś z neta. Jesli to drugie to masz zwykłego. A spróbój znaleźć w necie czy są biosy do ty GF5700 ultra GS Gainwarda, bo ja uważam że karty z serii GS mają nieco zmienione biosy niż te zwykłe ultry. Nie wiem spróbój.

Edytowane przez Cyna58

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość EagleDelta

tege expert toola mialem z plyty ktore byly razem z vga!!a biosa sie boje zmieniac bo jak cos sie spie#@%@ ?wiec nie chce ryzykowac!!

thx za pomoc!jeszce poszukam czy cos moze bedzie na cd!!

a wiecie skad mozna sciagnac najnowsza ver expert tool?chcialem go uaktualnic z programu ale nie chce znalezc tej strony na ktorej ten shit jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość EagleDelta

wiem co ejst nie tak ...znalazlem tego plugina tylko nei moge go zainstalowac bo kest niedostepny lol!moze ktos wie jak inaczej mozna zainstalowac tego encached mode?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi