Niemiec Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 szukam jakiegos prostego w obsludze olendarza z notatkami. powinien byc po naszemu, prosty w obsludze i tani i darmowy, bo jest dla Tatusia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 szukam jakiegos prostego w obsludze olendarza z notatkami. powinien byc po naszemu, prosty w obsludze i tani i darmowy, bo jest dla Tatusia. 1544708[/snapback] Draco Organizer Home Edition - (freeware do użytku domowego) -Obsługa e-mail -Wiadomości/Aktualności/Pogoda -Zabezpieczanie ważnych danych hasłem (szyfrowanie) Myślę, że powinien zadowolić twojego Tatusia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 dziekowac. zaraz obadam. nie wiem czemu jest ta ;) ale to serio dla Taty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...