Gofer Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Mam problem z aktywacja! Otoz po instalacji od razu go aktywowalem. Teraz od jakiegos czasu przy starcie systemu pojawia sie komunikat ze zostalo ...... dni do aktywacji. Jak biore aktywuj to pojawia sie okienko z trescia ze produkt windows jest juz aktywowany. Czy po tych ... kilku dniach winda mi sie juz nie wlaczy?? PS! Instalowalem go jakies niecale 2 tyg temu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurmaan Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 1. Czy to jest wersja OEM ? 2. Czy zainstalowałeś ją pierwszy raz ? 3. Czy zmieniales cos w sprzecie ? 4. Tak po tych kilki dniach winda Ci siadzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 1. Czy to jest wersja OEM ? 2. Czy zainstalowałeś ją pierwszy raz ? 3. Czy zmieniales cos w sprzecie ? 4. Tak po tych kilki dniach winda Ci siadzie. 1544763[/snapback] A ja wiem jaka to wersja?? Standard Edition kopa awaluacyjna Kompilacja 3790 tak mi pisze caly czas w prawym dolnym rogu! Ze sprzetam nic nie zmianialem, a instalowalem ta wersje pierwszy raz! nie da sie jakos temu zaradzic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurmaan Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 to jest oryginał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Trial, powinien się poprawnie aktywować. Mozliwe ze cos padło i po 14 dniach nadal bedzie działał, a teraz wyswietla tylko ta informację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...