ALEX-77 Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Witam mam taki dylemat otóż mam Procka PIII 733mhz i płyte ECS P6VXA :( chciałbym go troche podkrecic ale na tej płycie niezrobie nic . I tu mam dylemat niewiem czy wziąc Pł. PIII ASUS TUSL2-C I815EP FCPGA2 cena 480zł umnie w Zabrzu 8O czy kupic jakiegos Athlona i płyte ESC :? moje fundusze to 500 zł co byscie poradzili ?? pozdrawiam ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 na allero po okolo 250 mozna te plyte dostac a jest zajebista po prostu jej zalet nie mozna zliczyc mam taktowanie fsb 170 to cos znaczy chyba nie tego proca bys walna dzies na fsb 175 memorki cos na 133 i bys mial ok 966 ale to by wymiatalo normalnie dostalbys KOPAA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 I tu mam dylemat niewiem czy wziąc Pł. PIII ASUS TUSL2-C I815EP FCPGA2 cena 480zł umnie w Zabrzu 8O czy kupic jakiegos Athlona i płyte ESC :? moje fundusze to 500 zł co byscie poradzili ?? Przy ostatnich obniżkach Athlona drugie rozwiązanie staje się coraz bardziej kuszące. Tak bym zrobił, chyba że ten P3 dobrze się kręci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 OK mam do wyboru albo :ABIT ST6 I815EP ATA100 FCPGA2 TUALATIN albo ASUS TUSL2-C FCPGA2 TUALATIN I815EP ATX Abit jest tanszy o 50 zł co o tym sądzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 OK wybrałem :ABIT ST6 I815EP ATA100 FCPGA2 TUALATIN teraz czekam na przesyłke kupiłem ja w Polbrasie cena 335 zł na alegro cieszko było cos wylicytowac i zdecydowałem sie na nową co nowe to nowe :wink: jak już bede ja miał i ją założe to bedę miał jeszcze prozbe o podkręcenie mojego PIII :wink: ciekawe ile wycisne z niego na tej płytce . Pozdrówka ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...