Lord_SK Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Witam, mam problem : nie moge znaleź sterowników do mojej karty dźwiekowej - "AC'97" . Jesli ktos wie, skąd je ściągną, błagam, niech napisze. Z góry wielkie dzieki za odpowiedź. PozdrO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 jezus maria... wpisz sobie ac97 w gogle i masz pare tysiecy stron z drajverami... jednak szukając włąściwego drajvera wydaje mi się że musisz podać nazwe płyty, prsykąłdowo na cdromach od moich płyt główych jest kilka wersj sterownika dzwięku, sprawdzasz w pliku txt który jest właściwy dla Twojej płyty i instaluejsz... ściągnij z gogli cokolwiek i spróbuj zainstalować.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_GE Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 A tak poza tym chyba masz płytkę z płyty głównej....a tam na milion procent jest katalog audio a w niej stery..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord_SK Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Chodziło mi o NAJNOWSZE sterowniki . W googlach szukałem i to duzo, ale sterowniki były albo starsze niz mam ( a ja mam z 2003 roku :P ) albo wogole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 myślisz ze ktos pisze jeszcze nowsze stery do takich urządzeń? ja mam SB5.1 i stery sprzed paru lat i nowszych juz nie ma... przynajmniej na stronie creativa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...