vodoo Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Witajcie ! Chciałem kupić w tym miesiącu procesor ale starczy mi tylko na podkładke :banana:, więc stoję przed wyborem: Allsop Raindrop lub Steelpad QcK ? Myszka to MX500, mało gram, więcej netu... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 kazdy pr0 player polecil by Ci steelpada, wiec rowniez to robie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 gram w FPP zawodowo :) i mam raindropa ze wzgledu na cene, dobrze chodzi nie sciera sie, jest sliska wiec jest OK :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 polecam steelpada, ja mam wersje 4d i bardzo jestem zadowolony, każdy zawodowy gracz poleciłby Ci coś ze steel'a ew. icemat'a.. ale czy to odpowiedni dział? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Ja również polecam Ci Steelpada QcK. Całkiem porządna podkładka w niskiej cenie. Zajomy ostatnio kupił (co prawda do słabszej myszy), ale jestem przekonany, że z Twoim MX'em będzie ładnie współpracować. A dział faktycznie nie ten... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...