Skocz do zawartości
Bartolghnet

Metalowa Zapinka Z Mcs-u Czy Sruby Ze Sprężymkami

Rekomendowane odpowiedzi

witam, mam problem. Zakladam normalnie blok, mam sruby+nakretki od misia15go, i za chwile wylacza mi sie komp. Jak troche odkrece srubki jest ok. ale temp duze. chyba to jest przez temp lub nie dociskanie procka, tak?? No i teraz tak. Jesli to jest przez dociskanie bloku do procka, to jestem przed wyborem nki z mcs-u FOTOlub srubki takie FOTO ? czekam na odpowiedź, bo nie moge sobie w nic pograc:P w mojego ukochanego hl2 :(

Edytowane przez Bartolghnet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, mam problem. Zakladam normalnie blok, mam sruby+nakretki od misia15go, i za chwile wylacza mi sie komp. Jak troche odkrece srubki jest ok. ale temp duze. chyba to jest przez temp lub nie dociskanie procka, tak?? No i teraz tak. Jesli to jest przez dociskanie bloku do procka, to jestem przed wyborem nki z mcs-u 1544958[/snapback]

Ja bym wziął te śruby ze sprężynami, można nimi dokładnie regulować docisk radiatora, a i montaż jest chyba łatwiejszy niż tej zapinki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli masz dziury w płycie to bierz śruby. Mniejsze szanse uwalenia czegokolwiek podczas montażu.

Ogólnie to sprawdź czy blok jest równy, użyj dobrej pasty i dokręcaj śruby po trochu i po przekątnej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi