Domino Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Czesc mam taki problem.Jakis czas temu nabyłem AMDka Xp2000+ na płycie Asusa ,niestety zakładając wentylator uszkodziłem go co dziwniejsze płyta tez przestała działac...Dzis dzwonic do serwisu dowiedziałem sie ze płyta owszem jest wymieniona ale proc cytuje"usłyszalem trzask i po chwili sie rozleciał".Najzabawniejsze jest to że proc byl leko ukruszony nawet jeden koles w tym sklepie stwierdził ze spoko bedzie działal po wymianie mobo a dzis taki zonq....Zastanawiam sie czy po prostu mnie w konia nie robio czy według was takie uszkodzenia proca so mozliwe????Za odpowiedz z góry dziekuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Koleś pewnie chciał powiedzieć że jądro się posypało. Zakładał kulerka i proszek z jąderka :))). Fajny rym :P, właśnie wymyśliłem :)). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Hm mozliwe ale to ja mam za to odp ze go do reszty zniszczyli???Zaraz jak im zawiozłem tego proca to ponoc nawet raz wstał a dzis sie okazuje żę sie skoczył...Cholera 500 zyla poszło sie j..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgloś się do jakiegoś biura praw klienta czy coś. Oczywiście powinni wziąć na siebie odpowiedzialność za zniszczenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Jeżeli XP był na gwarancji i przyjęli bez problemów i adnotacji że jest ukruszony, to jest ich problem i musisz otrzymać nowy. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...