Undersecretary Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Witam.Mam następujący problem.Karta graficzna wymieniona w nazwie tematu powoduje ciągłe zużycie procesora na poziomie 50-70%.Próbowałem wszystkie dostępne sterowniki.Bios płyty głównej jest skonfigurowany standardowo i jest w najnowszej wersji.W systemie nie ma żadnego wirusa.Nie pomaga reinstalacja systemu,konfliktu nie powoduje żadne oprogramowanie bo próbowałem na czystym systemie.Karta się nie przegrzewa.Próbowałem już chyba wszystkiego i nic nie pomaga.Będę wdźęczny za jakąkolwiek pomoc. Konfiguracja komputera: Płyta gł: Gigabyte K8NS Procesor:AMD Sempron 2600+ Karta graf:GForce 4200Ti 128MB AGPx8 HDD:Seagate 80GB ATA133 Zasilacz:Modecom 400W Karta dźw:Creative Sound Blaster Live 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) sterowniki do mobo zainstalowane ? byłeś u jakiegoś kumpla z grafą ? Edytowane 13 Lipca 2005 przez aRczii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undersecretary Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Tak zainstalowane,a u kumpli byłem kilku i idzie ta karta tylko na komputerach z procesorem powyżej 2.2 GB(o takiej wydajności)na słabszych nie wyświetla obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...