Skocz do zawartości
kapishon

Logitech Z-5500 Do Dvd Coaxial

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam taki kłopot. Na stacjonarnym DVD Sony mam tylko wyjscie coaxial. Zakupiłem wiec taki kabel coaxial tzw RDA - RDA podłączylem do panela logitch i niestety nic. Nie wykrył mi połączenia z DVD. Czy ktos wie moze jaki to kabel musi byc dokładnie zeby to ze soba zadzialalo? Wiem ze sa jeszcze kable rda na chinch ale ten chinch nie pasuje wielkoscia do panela logitecha. prosze o POMOCY!! :mur: :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.  Mam taki kłopot. Na stacjonarnym DVD Sony mam tylko wyjscie coaxial. Zakupiłem wiec taki kabel coaxial tzw RDA - RDA podłączylem do panela logitch i niestety nic. Nie wykrył mi połączenia z DVD. Czy ktos wie moze jaki to kabel musi byc dokładnie zeby to ze soba zadzialalo? Wiem ze sa jeszcze kable rda na chinch ale ten chinch nie pasuje wielkoscia do panela logitecha. prosze o POMOCY!!  :mur:  :mur:  :mur:

1545070[/snapback]

Potrzebny jest kabel RCA-RCA (inaczej chinch-chinch) Z jednej strony wtykasz go w wyj. cyfr. w DVD (zwykle kolor pomarańczowy) a z drugiej w Logitecha w wejście cyfrowe. Niezapomnij odpowiednio skonfigurować DVD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi