kapishon Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Witam. Mam taki kłopot. Na stacjonarnym DVD Sony mam tylko wyjscie coaxial. Zakupiłem wiec taki kabel coaxial tzw RDA - RDA podłączylem do panela logitch i niestety nic. Nie wykrył mi połączenia z DVD. Czy ktos wie moze jaki to kabel musi byc dokładnie zeby to ze soba zadzialalo? Wiem ze sa jeszcze kable rda na chinch ale ten chinch nie pasuje wielkoscia do panela logitecha. prosze o POMOCY!! :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Witam. Mam taki kłopot. Na stacjonarnym DVD Sony mam tylko wyjscie coaxial. Zakupiłem wiec taki kabel coaxial tzw RDA - RDA podłączylem do panela logitch i niestety nic. Nie wykrył mi połączenia z DVD. Czy ktos wie moze jaki to kabel musi byc dokładnie zeby to ze soba zadzialalo? Wiem ze sa jeszcze kable rda na chinch ale ten chinch nie pasuje wielkoscia do panela logitecha. prosze o POMOCY!! :mur: :mur: :mur: 1545070[/snapback] Potrzebny jest kabel RCA-RCA (inaczej chinch-chinch) Z jednej strony wtykasz go w wyj. cyfr. w DVD (zwykle kolor pomarańczowy) a z drugiej w Logitecha w wejście cyfrowe. Niezapomnij odpowiednio skonfigurować DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...