Mati_GE Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Witam! Mam pytanko: mam zainstalowane dwa napedy i czy moge zainstalowac teraz nagrywarke DVD??moja plyta glowna to: MSI K7N2 Delta-L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zales111 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 to zależy czy mzsz jeszcze wolne złacze na taśmie. jak tak to nie powinno byc problemów. oczymiście jesli dopowiednio ustawisz zworki na DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_GE Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 tasma ma tylko 2 wejscia....niestety....a da sie jakos inaczej na to poradzic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 No przecież masz na płycie dwa wejścia ATA. Jak nie masz drugiej taśmy, to spraw sobie taką razem z nagrywarką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) Witam! Mam pytanko: mam zainstalowane dwa napedy i czy moge zainstalowac teraz nagrywarke DVD??moja plyta glowna to: MSI K7N2 Delta-L 1545169[/snapback] A co ten post ma wspolnego z platforma AMD????? :mur: TEMAT DO ZAMKNIECIA!! EDIT: "Podstawowe zagadnienia" sie klaniaja!! Edytowane 13 Lipca 2005 przez Muniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_GE Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 A co ten post ma wspolnego z platforma AMD????? :mur: TEMAT DO ZAMKNIECIA!! EDIT: "Podstawowe zagadnienia" sie klaniaja!! 1545378[/snapback] Wszystko o procesorach AMD i płytach głównych przeznaczonych dla nich.....tak pisze przy wejsciu na temat AMD....a jak wiesz płyta MSI K7N2 Delta obsluguje tylko i wyłącznie procesory AMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...