Skocz do zawartości
samhain

Ile Dacie Za Chlodnice Z Wentylem?

Macie do kupienia chlodnice z wentylem, powiedzmy taki BIP i do tego Akasa AMBER 120mm (sam wentyl przyjmujemy kosztuje 49pln)  

100 użytkowników zagłosowało

1. 1. Macie do kupienia chlodnice z wentylem, powiedzmy taki BIP i do tego Akasa AMBER 120mm (sam wentyl przyjmujemy kosztuje 49pln)

• - a po co mi zestaw?
      32
    • - BIP + 20 pln
      45
    • - BIP + 30 pln
      16
    • - BIP + 40 pln
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Takie oto luzne pytanie, moze niedlugo sie przyda odpowiedz :),

jesli odp inna niz w sondzie prosze napisac w temacie... ;)

EDIT:

pytanie powinno brzmiec: "ile NAJWIECEJ dalibyscie..." ;)

Edytowane przez samhain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche dziwna sonda.

Ja bym był skłonny dużo zapłacić. Ale oczywist że im taniej tym lepiej.

Aktualnie mam kadeta i własnie akasa amber. Wiatrak kosztował mnie więcej niż chłodnica.

Samhain-->szykujesz jakieś chłodnice do sprzedarzy i robisz rozeznanie??

Edytowane przez Małkoś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A po co chcesz dawac akasy? Wg mnie sa troche drogie i powinien byc jakis wybor. Ja bym proponowal GlacialTech'a SilentBlade. Jest BARDZO cichy a przy tym przeplyw pozostaje niezly (oczywiscie gorszy niz w Akasie), ale cena do zalatwienia ponizej 29PLN. Byloby taniej a dodatkowo taki zestaw moznaby reklamowac jako BARDZO cichy. Z akasą to juz niekoniecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A po co chcesz dawac akasy? Wg mnie sa troche drogie i powinien byc jakis wybor. Ja bym proponowal GlacialTech'a SilentBlade. Jest BARDZO cichy a przy tym przeplyw pozostaje niezly (oczywiscie gorszy niz w Akasie), ale cena do zalatwienia ponizej 29PLN. Byloby taniej a dodatkowo taki zestaw moznaby reklamowac jako BARDZO cichy. Z akasą to juz niekoniecznie.

1545581[/snapback]

powiedzmy ze sa pewne wzgledy dlaczego Akasa :), a czy dojdzie do skutku dowiecie sie za jakis tydzien :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Crystal Fan 120mm rządzi ! :)

POzdr.

Za chłodnicę z wiherkiem dałbym max. 120zł

1545803[/snapback]

jesli nei testowales innych wentyli, to nic nie pisz prosze... jesli testowales to masz dziwne pojecie "rzadzenia"...

120... hmmm ponizej kosztow produkcji, ciekawe, ciekawe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w sumie zaryzykowalem, ale sie oplacalo, poniewaz kupilem dwa bardzo fajne i tanie wentyle 120mm. Ktos mi je polecil i rzeczywiscie sa w porzadku. Bardzo cicho i wieja tez nie najgorzej.

Tez wam polecam. KLICK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak naprawde ja ich wcale nie slysze. A jak je puscisz na 7 albo 5V to raczej bezgosne. Ja mam je na full obrotow i jakos nie zwracam uwagi jak sie zaczynaja krecic. Glosniej chodzi moj stary dysk twardy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jeszcze apropos tej ankiety, to chyba niewielu sie znajdzie takich to rozwazy w swoim sumieniu, ze zalatwienie sprzetu i same jego rynkowe ceny + jakis wasz zysk to nalezy sie wam jakas kasa i wybieraja ktoras z opcji ankiety ale nie najtansza :)

To tak jakby zapytac: Za ile chcecie kupic taki sam zestaw zestaw WC, 100, 200 czy 300zl? :wink:

Imho cena powinna oscylowac w okolicach 130-140zl (z wentylem pokroju/ceny akasy). Tak zeby bylo wyrazniej taniej niz BIP + akasa w detalu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi